Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uuu....to do bani. Jedyne w miarę fajne wschodnie zbocze w centralno-zachodniopołudniowej Polsce ;)

Ale  doskonale  lata  sie  /  bez  ryzyka  kapielki /  na  górnej  półce...jest  duża  przestrzen  ...lądowisko.  fajna  trawka ..dziś  nawet  trochę  wyczyścilem  z  krzakow  łąkę   -  ALE  NIE  MA  KRAWEDZI..  :lol:   

Opublikowano

Górna Polka jest nudna ;)

nie  jest  nudna  żle  może  to  opisałem  ...walisz  model  na  wodę  ..przybliżasz go  do  krawedzi  ...a  na  drugim  skrecie  cofasz  się  kilka  krokow  do  tyłu  i  latasz  nad  łaką  naklada  sie  termika-  super  zabawa...muszę  poprobować  start  z  samej  gory...ale  to  no problem 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jano wariat ;) musimy ci zrobić maszynę do wystrzeliwania modelu :)

dzisiaj  bardzo  fajnie  wiało  ...jakoś  sobie  daję  radę  z  wyrzucaniem . pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

024.jpg  022.jpg   021.jpg    Och  jak  tu  dawno  nie  byłem ...super  latanko  a  UTOPENEC  miał  tam  2  kąpielki...lubi  tam  robic  niespodzianki...bez  liny  się  tam  nie  wybieram

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Super! Fajnie że latanie na zboczu pienie sie wpisuje w ostatnie rozporządzenie :)

Jedna osoba w najbliższej okolicy i zaspokajanie niezbędnych potrzeb!

Opublikowano

HA..HA..a dzis  u mnie  snieżek..Jurek  masz pozdrowienia  od  pana  Jakuba Łukasika./ sumex/ ..dzwoniłem  nieczene  ale  rybke  sprzeda  w  weku..na  wynos  pod  choinkę  ? no  nie  dla  zajaczka..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.