grafitxt Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam wszystkich. zapraszam na moje lotnisko w Trzebini koło Żywca, warunki idealne nie są ale polatać zawsze można, oczywiście jest dojazd drogą gruntową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Lotnisko super tylko szkoda że mamy do Ciebie taki kawał drogi :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Zawsze możesz z Adamem przyjechać na kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Bardzo fajne miejsce i ładny "dywan" Pozazdrościć .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Bardzo fajne miejsce i ładny "dywan" Pozazdrościć .. kosztowało mnie to dużo walki z crosowcami i quadowcami, ciężo tym ludziom wytłumaczyć żeby nie jeździli po skoszonym jak wkoło jest tyle innych miejsc. Właćiciel działki pozwolił wbić kilka tablic ostrzegawczych i już mam z nimi spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No to co ... jak zapraszasz to może oblatamy to lotnisko . Z Kęt jest rzut beretem więc możemy zrobić jakąś ustawkę i wspólnie polatać jednak w grę wchodzi praktycznie tylko sobota . Chętnie zabiorę Extrę i Virusa bo teren widać i na szybola i akrobatem też się tam zmieszczę Daj namiary,info jak dotrzeć,nr tel i bedziemy się ugadywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witaj Mirosław,piękne widoki z tego pasa,nic tylko poszybować nad takim terenem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi