janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ostre latanie z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Toxykologia.. . Chłopie,Ty masz "pary" jak 5-ciu dwudziestolatków... Ogólnie pozazdrościć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Janku te latanie dwa posty wyżej co dałeś kilka fotek (latałeś mystikiem) to gdzie to ? to jest nad jeziorem Lubstowskim ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Toxykologia.. . Chłopie,Ty masz "pary" jak 5-ciu dwudziestolatków... Ogólnie pozazdrościć. A zobacz jak ładnie piszę ..poza ramką wystartowałem przy 8m/s a ladowałem 12m/sek jeszcze nie rozlatełem tej miejscowki ale jest SUPER ..tam wiatr nie ma odchyłek jak wpada rozpedzony po wodzie- usztywniony kierunek jest po bokach lasem ..coś niesamowitego...i wydmuch ku górze . Jak pisze w rozpisce że ma być 5-6 -dolicz sobie kilka do przodu ...muszę wykombinować jakas kamerke / Specyfik ma profesjonal / na czapce bo te fotki nudne A ogólnie pizgało ...usmarkany-załzawiony przy dodawaniu balastu...koniec dobrego czasu -ZIMA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 coś bardzo dziwnie klapy lub lotki masz ustawione do startu. A co na nosku zamontowaleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Janku te latanie dwa posty wyżej co dałeś kilka fotek (latałeś mystikiem) to gdzie to ? to jest nad jeziorem Lubstowskim ? Przyjezdzaj jest taki sam wydmuch jak w Mechelinkach te fotki to LUBSTÓW-TERESEWO...powyrobisko..będziesz zadowolony-patrz na wiatr południowo-wschodni/ kazdy inny też ale tam super..ladowanie extremalne ale Tyś KOZAK.. coś bardzo dziwnie klapy lub lotki masz ustawione do startu. A co na nosku zamontowaleś? Masz rację model jeszcze nie podłaczony..na nosku paski pianki samoprzylepnej taki podpicznik Kierownik też sie o to wypytywal..Jurek wszystko widzi ..dobre.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A zobacz jak ładnie piszę ..poza ramką No i teraz jesteś Gość pełną gębą . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 dzięki za info , to czekam na wiatr weekendowy i jade . Musze wystrugać sobie coś lepszego od tej mojej Andromedy na zbocze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 dzięki za info , to czekam na wiatr weekendowy i jade . Musze wystrugać sobie coś lepszego od tej mojej Andromedy na zbocze ... Przed wyjazdem daj znać..wypijemy u mnie kawe =herbate...pojedziemy razem na zbocze..polubisz raz bedziesz wracał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Masz rację model jeszcze nie podłaczony.. Hardcore Janek, kozak jesteś, rzucać model niepodłączony. Ty wiesz jak na mnie wołają na "lotnisku" ale niepodłączonym to jeszcze nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 znam takich co próbowali. Jest paru którym nawet model wylądował Reszcie lądował z przytupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hardcore Janek, kozak jesteś, rzucać model niepodłączony. Ty wiesz jak na mnie wołają na "lotnisku" ale niepodłączonym to jeszcze nie próbowałem. Model nie podłaczony pierwsza fotka jak toxik leży i wyglada na słoneczko... żartownisie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Janku...późno zaczynasz latac ja czasami latam jak słoneczko jeszcze schowane ale juz jest dość jasno. Polecane nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Janku...późno zaczynasz latac ja czasami latam jak słoneczko jeszcze schowane ale juz jest dość jasno. Polecane nad morzem Pewniakiem jak nad ranem z balangi wracasz... jeden tak wracal i oberwał na dzień dobry ..patelnią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 jak latam nie pije, jak piłem nie latam. z patelni jadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 to słabo pijesz jak później lotów nie ma no chyba, że już pamięć zawodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Bzdurek lepiej nie pisać, sobota - niedziela zapowiada sie jak-tako/ ZIMNO / a zapakować graty i na LUBSTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wczoraj latałem, a jak bedzie wiater to ... też se polatam. Ale u ruskich bo bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 OK...bo kazdy lata gdzie mu najblizej . krótki dzień i nie kazdemu żona pozwala.. a "emeryty" maja luz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Farciarz a inni musza caly tydzień gnieść fotela a jak by można zalatać to wiatr też ma wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi