Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Janku te latanie dwa posty wyżej co dałeś kilka fotek (latałeś mystikiem) to gdzie to ? to jest nad jeziorem Lubstowskim ?

• Lubię to 1
Opublikowano

Toxykologia.. :D .

Chłopie,Ty masz "pary" jak 5-ciu dwudziestolatków... ;)

Ogólnie pozazdrościć.

A zobacz jak ładnie piszę ..poza ramką  wystartowałem przy 8m/s a ladowałem 12m/sek  jeszcze nie rozlatełem tej miejscowki ale jest SUPER ..tam wiatr nie ma odchyłek jak wpada rozpedzony po wodzie- usztywniony kierunek jest po bokach lasem ..coś niesamowitego...i wydmuch ku górze . Jak pisze w rozpisce że ma być 5-6 -dolicz sobie kilka do przodu  ...muszę wykombinować jakas kamerke /  Specyfik ma profesjonal /   na czapce bo te fotki nudne  ;)   A ogólnie pizgało  ...usmarkany-załzawiony przy dodawaniu balastu...koniec dobrego czasu -ZIMA..

Opublikowano

Janku te latanie dwa posty wyżej co dałeś kilka fotek (latałeś mystikiem) to gdzie to ? to jest nad jeziorem Lubstowskim ?

Przyjezdzaj jest taki sam wydmuch jak w Mechelinkach  te fotki to LUBSTÓW-TERESEWO...powyrobisko..będziesz zadowolony-patrz na wiatr południowo-wschodni/  kazdy inny też ale tam super..ladowanie extremalne ale Tyś KOZAK.. :D

coś bardzo dziwnie klapy lub lotki masz ustawione do startu. A co na nosku zamontowaleś? :D

Masz rację model jeszcze nie podłaczony..na nosku paski pianki samoprzylepnej taki podpicznik ;) Kierownik też sie o to wypytywal..Jurek wszystko widzi ..dobre.. :P

• Lubię to 1
Opublikowano

dzięki za info , to czekam na wiatr weekendowy i jade . Musze wystrugać sobie coś lepszego od tej mojej Andromedy na zbocze ...

Opublikowano

dzięki za info , to czekam na wiatr weekendowy i jade . Musze wystrugać sobie coś lepszego od tej mojej Andromedy na zbocze ...

Przed wyjazdem daj znać..wypijemy u mnie  kawe =herbate...pojedziemy razem na zbocze..polubisz raz bedziesz wracał.. ;)

Opublikowano

Masz rację model jeszcze nie podłaczony..

Hardcore

Janek, kozak jesteś, rzucać model niepodłączony.

Ty wiesz jak na mnie wołają na "lotnisku" ale niepodłączonym to jeszcze nie próbowałem.

Opublikowano

Hardcore

Janek, kozak jesteś, rzucać model niepodłączony.

Ty wiesz jak na mnie wołają na "lotnisku" ale niepodłączonym to jeszcze nie próbowałem.

Model nie podłaczony pierwsza fotka jak toxik leży i  wyglada na słoneczko... :D  żartownisie..

Opublikowano

Janku...późno zaczynasz latac ;) ja czasami latam jak słoneczko jeszcze schowane ;) ale juz jest dość jasno. Polecane nad morzem

Pewniakiem jak nad ranem z balangi wracasz... ;)  jeden tak wracal i oberwał na dzień dobry ..patelnią..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.