Henryk S. Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Chciałbym serdecznie wszystkim podziękować za złożone mi życzenia z Forum,na PW i telefoniczne. Byłem bardzo zaskoczony gdy już po północy pojawiły się pierwsze życzenia. Jest to bardzo miłe i udowadnia jak nasza wspólna pasja łączy ludzi,którzy wogóle nie widzieli się na oczy. Jeszcze raz serdeczne dzięki że aż tylu pamiętało o takim starym pryku jak ja. W sumie to ten wiek mi odpowiada,nie chcę być już ani starszy,ani młodszy,może już tak zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No to ja chyba jako ostani: Wszystkiego, wszystkiego najlepszego z tej jedynej w życiu okazji :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego! zdrówka, zdrówka,i jeszcze raz zdrówka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wszystkiego Najlepszego!! Oby modele byly coraz wieksze i dokladniejsze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Boogie!! ale [fopa]!!! Chcesz powiedzieć, że obecne były byle jakie??? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.