Emhyrion Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Słuchajcie - jestem zielony w tej materii. Jak przenieść plany z kartki papieru na depron? Logicznym dla mnie jest nakleić kartkę na depron i wyciąć, ale po pierwsze - jakim klejem? A może nie? Jakie sa metody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Www.motylasty.pl pisane za pomocą telefonu więc błędy możliwe ???? Tu masz wszystko pisane za pomocą telefonu więc błędy możliwe ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odeśle Cię do strony "Motylastego" Toto-0 Model dla nowicjuszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja kleje plan do depronu zwykłym klejem biurowym, za 5zl w każdym kiosku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja to odrysowuje plany na depronie i pozniej wycinan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja podobnie czy też tak samo jak Piotr , wycinam kładę na depron przygniatam czymś w paru miejscach żeby się nie przesuwało i odrysowuje w kolo z zachowaniem szczególnej dokładności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A ja lubię ten klej https://www.solokolos.pl/2143,Klej-w-plynie-Glue-Pen-Titanum-opakowanie-50-ml?gclid=CNnt9r3q6MECFcrKtAodAXAApw Bezbarwny dostępny w każdym Hipermarkiecie za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja podobnie czy też tak samo jak Piotr , wycinam kładę na depron przygniatam czymś w paru miejscach żeby się nie przesuwało i odrysowuje w kolo z zachowaniem szczególnej dokładności . Ja podobnie. W paru miejscach przybijam krótkimi szpileczkami, jak mi się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Używam rozcieńczony wikol. Wycinam prawie na mokro. Potem trudno oderwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A ja przyklejam plany klejem biurowym w sztyfcie uhu, po wycięciu moczę w wodzie i plany bardzo ładnie odchodzą pozostawiając czysty depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja klej w sztyfcie zmywam płynem do szyb. Po spryskaniu powierzchni wycieram ręcznikami papierowymi. Dobrze schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A ja lubię ten klej https://www.solokolos.pl/2143,Klej-w-plynie-Glue-Pen-Titanum-opakowanie-50-ml?gclid=CNnt9r3q6MECFcrKtAodAXAApw Bezbarwny dostępny w każdym Hipermarkiecie za grosze. Tani niezawodny schodzi bez namaczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi