Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam jestem tutaj nowy i dosc zielony ;] Chciałbym złożyc sobie sam samochod spalinowy no i mam kilka pytań co bede potrzebował za czesci nie wiem czy bede mogl wziasc karoserie z samochodu zdalnie sterowanego (takiego na baterie) ten samochodzik jest dosc dobry i moge wam zrobic fotki jego wnetrza i powiecie mi najwyzej co moge z tego wziasc ;] nie chcem jakiegos wyczynowego samochodzika chcem taki dla siebie zeby sie pobawic. Prosze niech mi ktos odpowie czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 marne szanse...... niestety jak dasz podwoziez zabawki to ono tego nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Uważam to samo co mój przedmówca ale jeśli nie jest to podwozie zabawki to pamiętaj że za barzdo nie włożysz w nie silnika spalinowego bo spalinowy silnik ma inne mocowanie silnika i mjeśli w elektryku miałeś regulator elektroniczny to pamiętaj że musiałbyś mieć miejsce na dodatkowe serwo sterujące gazem. po za tym samochód spalinowy jest znacznie cięższy od elektryka więc raczej są marne szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a jak bym chciał tak wszystko sobono kupowac to ile by mnie to wszystko kosztowało tak mniej wiecej?? samochodzik elektryczny by mi chyba nie dostarczyl tyle zabawy co spalinowy bo tam trzeba te akumulatorki wymieniac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a w spaline musisz litry paliwa lać jeśli chciał byś poskładać z różnych części to na dzień dobry tak z 2000 PLN (Apratuta, silnik, podwozie, karoseria) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Około 1000zł. jest kompletna wersja samochodu spalinowegi: http://rcwroblik.pl/Model+Firestorm,57614084,01,i2.html http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a taki elektryczny to ile by mnie wynisol?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 http://rcwroblik.pl/Model+elektryczny+Monster+Crosstiger+1+%3A+10,57614109,01,i2.html http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=2060 Są to dobre modele nie są to już zabawki i skala 1:10 jest taką najlepszą skalą bo 1:16 daje mniej zabawy i jest mniej miejsc żeby poezdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 tanie zabawki to to nie sa a mam pytanie taki samochodzik to dobry jest ?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=336571944 i ile by kosztowala ta czesc co tam jest zepsuta moze sie oreintujecie Prosze o szybka odp bo nie wiem czy warto licytowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 bo nie wiem czy warto licytowac Warto, zalicytuj :devil: Mała podpowiedź: Aukcja prywatna W aukcji prywatnej mogą licytować tylko Użytkownicy zaproszeni przez Sprzedającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja ci radzę kupić autko nowe a ie używane większa pewność co do części itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no tylko wiesz... kasa xD takie autko to z 400 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Radze poczytać www.aleksteam.yoyo.pl Wszystkiego sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Może i są droższe autka z sklepu modelarskiego nowe niż używane z allegro , ale ja radzę jednak wydać więcej kasy ale za to mieć pewnośc co do tego samochodu i nie żąłować że potem się wszystko rozsypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 no to teraz trzeba troche pozbierac albo bawic sie starym samochodem ;p tylko on dosc baterio-żerny jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam jestem tutaj nowy i dosc zielony ;] Z tego powodu ominales ,,Powitalnie'' ? Watek odbiega od tematu postu.Nastepny wpis tzw. nie na temat spowoduje skasowanie calosci.Na piszacego ,,nie na temat'' czeka moje uznanie w postaci pkt-ow. Milego dnia zycze i owocnej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.