mayster8405 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Romku G R A T U L A C J E !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 O KUR...TECZKA!!!!! Przestałem się dziwić, że się nie odzywałeś PIĘKNY!!!!!!!!! Tak jest- teraz kierunek Bazyli!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Czołem Twój wątek chyba umarł to na koniec dodam tylko, że mój Bazi/Bazyli/Maniek już (!) gotowy i czekam na warunki lotne. Jeszcze raz muszę wyrazić szacunek i podziw dla Twojej roboty-Bazi(li) idealnie zaprojektowany i wykonany. Oto moja wersja: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 skoczek wygląda niesamowicie !!! Witku,z taką wiedzą powinieneś się wybrać na zawody do Niemiec lub Austrii. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To chyba pionierska praca w Polsce, gratulacje! A skoki z małego balonu na uwięzi też planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 :D :D Faktycznie, balon jakoś ominąłem w poszukiwaniach "wynosiciela" skoczka..... Prawdopodobnie niesłusznie Ale ogrzane powietrze raczej nie wchodzi w rachubę a inne sposoby to chyba trudne, i drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi