pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zbyt prosto A co z osobnikami "pożyczającymi" sobie materiały z innych stron modelarskich czy czasopism, publikującymi je pod swoim imieniem i nazwiskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zbyt prosto A co z osobnikami "pożyczającymi" sobie materiały z innych stron modelarskich czy czasopism, publikującymi je pod swoim imieniem i nazwiskiem? To już inna historia - wiemy dobrze że 100% legalnych czynów robić nigdy nie będziemy oczywiście pod tym względem żenujący jest natomiast fakt że ktoś próbuje ZAROBIĆ na czyjejś pracy. P.S. Nooooo..... teraz wiem z kim rozmawiam dla mnie od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A co za różnica pomiędzy ukraść, żeby sprzedać a ukraść, żeby mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Podaj konkretny przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Omamo... podawałem 2 wypowiedzi wyżej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wyedyowałem swoja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zbyt prosto A co z osobnikami "pożyczającymi" sobie materiały z innych stron modelarskich czy czasopism, publikującymi je pod swoim imieniem i nazwiskiem? Z tego co tu napisałeś nic nie wynika! Jeśli coś jest umieszczone na stronie dla ogólnego pożytku to jak tu mówić o "wypożyczaniu" ?? Co do czasopism to sprawa wygląda być może inaczej - może kto inny się wypowie. P.S. Ertman gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zapraszam równiez do licytacji ... Mnie nie zbawi jeden komentarz negatwny ... myśle że nikogo nie zbawi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wiesz co Marcin133, jak masz chwilę to odpal ten adres: http://www.polchat.pl/chat/?room=modelarze szybciej się dogadamy i nie bedziemy se liczników na forum nabijać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A czemu chcecie utajnić wasza rozmowe jeżeli moge spytać ?? Ciekawy temat sie utworzył ... Liczniki nic nie znacza i na moje można by je usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A kto Ci broni wejść na chat? Kiedyś już podawałem tego linka i dziwiłem się, że w sumie słaby odzew był. Edit... Z Marcinem wszystko wyjaśnione - okazuje się, że po prostu trzeba było kilku zdań, żeby się okazało że w sumie myslimy tak samo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dokładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ale to nie zmienia faktu, że kręcimy się wokół własnego ogona. Pytanie brzmi - co robimy na przyszłość z podobnymi zdażeniami. Moja propozycja brzmi: Kochane adminy, utwórzcie nowy dział "żółta/czerwona kartka" - tam bedziemy opisywać niegodziwości znalezione w sieci ku pamieci i przestrodze kolegów modelarzy. Kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Pytanie na jakiej podstawie bedziemy wystawiac takie kartki ?? Bezczelność tego allegrowicza jest niezmierzona jak wrzechświat ... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1733947 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ert a nie tak miało być ?? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2425472 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Pytanie na jakiej podstawie bedziemy wystawiac takie kartki ?? Boszzzz... toż z tymi kartkami to tylko roboczy tytuł działu :? Równie dobrze może być "Nieciekawe oferty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dostał negatywa ale aukcji nie widze ... Tak jak JA bym wział zmienił dwa zdania w jakiejś książce i podpisał całoś swoim nazwiskiem - i on do mnie mówi że nieznam "prawa autorskiego" ... Teraz ma listewki modelarskie po cenie 120% sklepowej {modelmaking} ale jakoś nie wyglądaja na takie z mianem MODELARSKIE - wygladaja na ciete w garażu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wygląda, nie wygląda - konkrety proszę: Dlaczego listwy oferowane przez pacjenta nie spełniają wymogów listew modelarskich. PS. Kiedyś (bodaj czaja18) pisał, że ma dostęp so super desek sosnowych i pytał jaka maszyną pociąć je na listewki. Wówczas zaproponowałem, że opiszę proces produkcji listew i wymogi stawiane listwom modelarskim. Nie było zainteresowania. Więc teraz chęcią ja posłucham co w tej dziedzinie macie do powiedzenia: 1. Wygladają na cięte w garażu. Bene, co dalej? 2. Profesjonalne listwy to takie które są dobre. Tysz piknie. Dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Spójrz na ułożenie słojów ... Jedna listwa jest do połowy ruda ... Ceny model making : 4 x 4 x 1000 0,70 PLN listwa sosnowa 5x5 0,90 PLN 5 x 15 x 1000 1,60 PLN Kiedyś próbowałem sam ciąć takie listwy - i zamówiłem w model making Jeżeli jestes w stanie to opisąć to bardzo chetnie przeczytam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Spójrz na ułożenie słojów ... Widzę - a jakie ma być poprawne? Wytłumacz kolegom, mnie nie musisz... Jedna listwa jes do połowy ruda ... Ktoś pomalował, czy co? Wytłumacz kolegom... Jeżeli jestes w stanie to opisąć to bardzo chetnie przeczytam ... No co Ty! Wszyscy tak lubią dyskutować, mam ich tak od razu pozbawić tej wspaniałej możliwości wykazania się... kombinujcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.