cZyNo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Z grubsza by połatał Kiedys bede musiał tak spróbować latac oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Z grubsza by połatał Kiedys bede musiał tak spróbować latac oczywiscie Jurek mam dobra wyzynarke jakby co to chetnie pozycze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tez mam. Kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Oglądam ten filmi i się zastanawiam co on tą kamerą tak rusza w te i nazat, a dopiero po 30sek cos mi mrygneło i zobaczyłem ze tam model jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 bo do takich filmow trzeba mieć duzy monitor i okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_A Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 bo do takich filmow trzeba mieć duzy monitor i okulary Ja też długo się przyglądałem zanim coś na ekranie mignęło. Czekając stwierdziłem, że muszę się wybrać kiedyś i na żywo zobaczyć zmagania w F3B na zboczu (chyba się nie pomyliłem), bo jakoś nie czuję na czym polega radocha latania od słupka do słupka wykonując cały czas te same manewry. Nie zamierzam nikogo obrażać ani umniejszać żadnej dyscyplinie, ale dla mnie z lekka "wieje nudą". Czasem jest tak, że dopóki się czegoś nie spróbuje, to nie ma się pojęcia o jego "smaku". Może tak jest w tym przypadku ? Spróbujcie mnie przekonać, że to nie nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na zboczu to F3F i zapewniam, że nuda nie grozi a podczas lotu 'od słupka do słupka' mało kiedy wykonujesz dwa razy ten sam manewr, zakręt zakrętowi nierówny, cały czas zmienia się prędkość, wysokość, warunki na zboczu etc., nie zawsze ma się ten komfort, że od początku do końca przelotu 'nic się nie dzieje' na zboczu i po prostu powtarza się wyuczoną litanię zakrętów. Dopóki sam nie wystartowałem w kilkunastu zawodach też myślałem 'co w tym trudnego', a jednak jest i uwierz, że na nudę nie ma miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a to na filmie to teoretycznie zła strona zbocza Tam się lata bez tyczek, w kółeczko, aby było szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Najlepszy to jest murek, za którym sie chowają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podczas wakacyjnych lotów na Klifie w Mechelinkach taki pokaz wykonał Szwajcar Petter - sympatyczny "kozak" a okreslam go tak ,ze przeszkadzały mu w tym nadjezdzajzdzajace -zle parkujace auta, ktore stawały akurtat tam gdzie nie trzeba . Pokaz był atrakcyjny.. honoru .miejscowych z 3City team- bronił Piotr Listewnik a mial większą trugność bo uczynił to toxikiem o wiekszym o 1m rozpietości modelem -ZNAKOMICIE..brawo za odwagę z uwagi na teren i auta..nie chodziło tu o bicie rekordów... jest gdzieś filmik jak odnajdę -zamieszczę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 jest gdzieś filmik jak odnajdę -zamieszczę.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Arni to nie lata Pierr o którym pisałem- ale na klifie..dzieki..też fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 taki pokaz wykonał Szwajcar Petter - sympatyczny "kozak" a okreslam go tak , Janku pisałeś o Peterze ze Szwajcarii a nie o Pierre a na filmie jest Helge jeden z lepszych dsów na klifie Pettera przelotu na klifie nie ma na żadnym filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Janku pisałeś o Peterze ze Szwajcarii a nie o Pierre ale oba na "P"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ale oba na "P"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jano niedoinformowany Helge to dobry znakomity pilot i zapewne znacznie lepszy od Szwajcara. I lata fajnym modelem co nazywa sie Drops. A z chłopaków na klifie na DS ie najwiecej lata Waldek. Modelami 3m. A latanie DSanad autami i ludźmi to nie odwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jano niedoinformowany Helge to dobry znakomity pilot i zapewne znacznie lepszy od Szwajcara. I lata fajnym modelem co nazywa sie Drops. A z chłopaków na klifie na DS ie najwiecej lata Waldek. Modelami 3m. A latanie DSanad autami i ludźmi to nie odwaga To wszystko jest na Yotube w opisie..byłem poinformowany..a jak latanie nad ludzmi i autami to nie odwaga to chcialbym zobaczyc jak ty to robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zazwyczaj cos takiego nazywa sie nieodpowiedzialnoscia. Ale mozna to zademonstrować na luzie na Lubstowie..zapraszam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 To wszystko jest na Yotube w opisie..byłem poinformowany..a jak latanie nad ludzmi i autami to nie odwaga to chcialbym zobaczyc jak ty to robisz... z zasady nie latam nad ludziami i autami. Tym bardziej bym nie lata DS'a, gdzie margines błędu jest cienki jak włos. Niestety zasmucę Cie i nie pokaże jak latam DS - bo nie latam i nie umiem .... jeszcze. Jak to mowie - na wszystko przyjdzie pora. Chwilowo mam inne zainteresowania i potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nowy rekord https://gadzetomania.pl/62217,rekord-swiata-w-predkosci-zdalnie-sterowanego-szybowca-nie-mrugajcie-bo-przegapicie-wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi