xdariav Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich na imię mam Daria i pochodzę z okolic Bolesławca. Nie znam się na modelarstwie i bardzo podobnie jak Ola (w poście wcześniej) poszukuję wiedzy o zdalnie sterowanych samolotach by w niedalekiej przyszłości kupić chłopakowi model 'Spitfire' bądź 'PZL' Chętnie nawiąże kontakty z osobami, które mogłyby mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Hej Daria. Chętnie Ci pomogę ale napisz do mnie na PW jaka kwotą dysponujesz. Do nauki latania trzeba jednak wydać trochę kasy, a jeśli chłopak będzie to robił po raz pierwszy, to może się okazać, ze kilka stówek zostanie nagle zniszczonych w efektownej kraksie. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witamy. Zapraszamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi