Tomek_W Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mam na imię Tomek , mam 49 lat , mieszkam w Radawcu k. Lublina. Lotnictwo interesowało mnie właściwie od zawsze. Pierwsze modele skleiłem i - co dziwne - ulotniłem jeszcze w podstawówce i tak mi zostało .... W roku 1980 zbudowałem swój pierwszy model RC - Wicherek 25. Potem było kilkanaście lat dość intensywnege modelarstwa i kilkuletnia przerwa z lataniem od przypadku do przypadku. Podobno alkoholikiem zostaje się na całe życie -mozna co najwyzej nie pić .Mysle, ze modelarzem tez zostaje sie na cale zycie.... Jako ze jestem slabego charakteru, wróciłem do nałogu ( czytaj : modelarstwa ) i gdzieś od dwóch lat staram się nadrabiać zaległości. Liczę na pomoc kolegów i mam nadzieje że od czasu do czasu uda mi się napisac coś , co pomoze innym, choc moja wiedza jest juz mocno przeterminowana. Moją pasją jest latanie bezsilnikowe, ale ostatnio gustuję też w elektrykach. Moje ostatnie " dzieło" to ISLANDER przedstawiony na tym forum przez mojego syna Pawła. Ubolewam tylko, że chroniczny brak czasu nie pozwala mi na budowe bardziej złożonych konstrukcji, ale może mnie jakoś zmobilizujecie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam! Senior- nałogowiec wita innego seniora-nałogowca. Wcale jednak nie zamierzam sie leczyć z tego nałogu! Gdyby tak jeszcze mój synek miał czas i także pisał o swoich dokonaniach modelarskich... Ale może też się kiedyś rozpisze. Na razie pilnie wszystko czyta. Dobre i to, bo w ten sposób też się uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Aż lżej robi się na sercu czytając takie historie. I człowiekowi jakoś tak raźniej, że nie choruje w osamotnieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 witaj Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam kolejnego "dinozaura"... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam Tomku ! tez miałem 22 letnią przerwe i od 4 lat powróciłem do nałogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Kolejny Tomek Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.