Andrzej T Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Zachęcam wszystkich do obejrzenia tego tematu, REWELACJA http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1980545 Edytowane 4 Stycznia 2015 przez bart07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Error 404: Page Not Found nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sorry to mój pierwszy post I chyba coś żle zrobilem . Wpisywałem linka litera po literze ale po zatwierdzeniu nie wszystko się pokazało. Może to coś pomoże RC Groups F4F-4 Wildcat Scale Scratch Build. Jak ktoś znajdzie ,to proszę mnie poprawić. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1980545 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki, teraz się otwiera .Jak mówiłem to jest pierwszy post I dopiero się uczę, ale jak widzę są dobrzy ludzie ,którzy chcą pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 O żesz w morde, widziałem, respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Obejrzałem i teraz dopiero to mam poczucie jak marne są moje modele Ale nie ma co się załamywać Kilka ciekawych rozwiązań zobaczyłem. Dzięki za wyszukanie Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej T Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie ma sprawy . Ma gościu talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Talent to jedno, nie da się mu nic ujać ... ale jak sądzę ma przede wszystkim porządnie zrobiony projekt CAD/CAM co z resztą widać po elementach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Czy może ktoś wytłumaczyć czym on pokrył ten model, co to za materiał, impregnacja itp.? To chyba jakaś czeska technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Cudze chwalicie swego nie znacie ,co daleko szukać zobaszcie na pracę jedrka z PZL-130 Orlik TC1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Rewelacja nr 2: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2330303-P-38-Lightning-2200mm-scale-scratch-build detale mnie osłabiają... ręcznie robiąc nie do odtworzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Na tą okoliczność posłużę się cytatem z filmu Matrix "Człowiek nigdy nie dorówna maszynie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi