Kamilos Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam Parę dni temu dotarła do mnie paczka z modelem DLG.Ponieważ to pierwszy mój taki model to nie zabardzo wiem jak ustawić go, jakie wychylenia sterów, klapolotki itp.Jedyne co wiem że coś tam trzeba z lotkami ustawić że mają byś na plusie czy jakąś tak.Ogólnie rzecz biarąc to nic nie wiem(wiem że tam wcześniej pisałem że nie wiem a potem że wiem a potem znowu że nie wiem i może wyjść takie masło maślane więc proszę się tego nie czepiać).A więc proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jaki konkretnie to model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Apollo 1550 z hobbykinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No nie gadaj! Akurat do tego modelu masz bardzo dobrą instrukcję z rysunkami i zdjęciami na stronie HK. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uploads/653068701X48249X33.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Aaa okey dziekuję za pomoc.A co ciekawsze w tej papierowej instrukcji co jest w pudełku z modelem nie ma tych ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcze Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak dobrze się przyjrzysz instrukcji z pudełka i tej ze strony HK w pdf. To zauważysz, że statecznik poziomy jest zamontowany (instrukcja z pudełka) pod belką i nad belką (instrukcja pdf.). Sam jestem w posiadaniu tego modelu i statecznik poziomy mam zamontowany pod belką - efekt tego jest taki: z pięciu wykonanych lotów i lądowań na ziemi, dwa razy pękło mi mocowanie statecznika poziomego... Teraz będę mocował go nad belką tylko jeszcze nie wiem z czego zrobię to mocowanie, w grę wchodzi laminat albo balsa oklejona obustronnie sklejką dla usztywnienia. Zdjęcie z wczorajszych lotów...wiało tak, że model wisiał w powietrzu chwila zabawy...i przy drugim lądowaniu poszło mocowanie co mnie uziemiło na jakiś czas....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Właśie co jeszcze bardziej ciekawe to to że nie znalazłem tego mocowania w pudełku z modelem i właśnie kombinuję jak je zrobić u mnie w gre wchodzi tylko laminat.I muszę zmienić nazwę tego tematu bo dyskuja zmienia temat i pan moderator może nie być zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Znajomy też za pierwszym razem nie znalazł, ale poszukał jeszcze raz i się znalazło. A już miał je przygotowane do wyrzucenia do śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi