AMC Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Troche tego nie rozumiem czemu chce Wam sie bawić w jakies zbiorowe zamowienia? Wysyłka z magazynu Europejskiego kosztuje chyba 10€. Dostajesz na swój adres i co najważniejsze nie jestes zalezny od nikogo. AMC wystarczy zalozyc konto na paypal-u to chyba najprostszy sposob platnosci. Dzięki, KRUUP , przy zamówieniu na większą kwotę może można jeszcze coś uskubać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nic się nie uskubiesz chyba że zamawiasz hurtowe ilości. A co do zamówienia KRUUP ma rację robiłem coś takiego kilka razy i nie polecam. Ciężko policzyć kto ile ma ci oddać kasy jeśli np paczka wejdzie na cło i tak naprawdę jak dokładnie sobie później kalkulowalem to byłem w plecy parę złoty. Teraz jak zamawiam dla siebie to robię to w dwie lub góra trzy osoby i to bardzo zaufane. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nic się nie uskubie chyba że zamawiasz churtowe ilości. A co do zamówienia KRUUP ma rację robiłem coś takiego kilka razy i nie polecam. Ciężko policzyć kto ile ma ci oddać kasy jeśli np paczka wejdzie na cło i tak naprawdę jak dokładnie sobie później kalkulowalem to byłem w plecy parę złoty. Teraz jak zamawiam dla siebie to robię to w dwie lub góra trzy osoby i to bardzo zaufane. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Dzięki , Blako2682 , niewątpliwie masz rację. Myśląc podobnie, postąpiłem zgodnie z tymi spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Witam, Czy organizuje ktoś jeszcze większe zamówienia z HK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A da się z HK jeszcze coś więcej zamówić? Bo w mojej ocenie ten sklep niestety schodzi na psy, zwłaszcza jeśli chodzi o liczbę dostępnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi