pacek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam, powoli zbliżaja się I zawody z cyklu PP ESA 28.02.2015 Wincentów, więc najwyższy czas przejrzeć hangary. Przypominam że od tego sezonu w WWI latają tylko "metrówki" warto dla przypomnienia poczytać regulamin. Zgłoszenia prosze przesyłać na adres: apacuszka[at]op.pl tel 501 sto41 sto. zgłoszenie standartowo: imię nazwisko kategoria, nr kanału jeśli nie 2,4 więcej szczegółów już wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 lista zawodników https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VmZZXVhKg4R1kxzbUQ3EyPn0Xxk1-pA8eCUR_nhGuRU/edit?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 można prosić o jakąś mapkę z lokalizacją zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 link do mapy: MIEJSCE BITWY https://www.google.pl/maps/dir/51.9485683,21.1388659/51.9386187,21.1472283/@51.9485634,21.1365767,1037m/data=!3m1!1e3!4m6!4m5!3e0!6m3!1i0!2i0!3i0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 oficjalny plakat zawodów: tego z krzyżami to chyba ktoś buduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mój Ci on jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a mnie jeszcze nie ma na liście zawodników, i czemu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a kiedy wysłałeś zgłoszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ósmego lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 sprawdziłem pocztę i niestety nic nie mam. wyślij jeszcze raz już jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zawody za 2 tygodnie, może czas zacząć się zgłaszać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Eeee tam, na pierwsze zawody wystarczy. A ja dziś polatałem Albatrosem 1m i bardziej się w makietach tym widzę niż w combacie. "Zwrot bojowy - początek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A ja dziś polatałem Albatrosem 1m i bardziej się w makietach tym widzę niż w combacie. "Zwrot bojowy - początek" no nie gadaj, ostatnio testowałem śmigła w triplanie i miałem wrażenie ze popyla jak spalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Piotrek, nie poddawaj się, dam Ci lepsze śmigła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Eeee no nie jest źle: "zwrot bojowy - koniec" Długo nie zajęło Mam śmigła GWS 11x7, chyba OK. Ale pierwsze zawody trakyuję zdecydowanie jako poligon i podglądanie rozwiązań i osiągów konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Lista pilotów powoli robi sie coraz dłuższa cieszy nas to jako organizatorów okrutnie, mamy też zgłoszoną pilotkę, co cieszy jeszcze bardziej. Ale żeby zadośćuczynić formalnością, informuję że oficjalne zamknięcie listy nastąpi 25.02.2015 o północy. Tak więc niezdecydowani proszeni sa o decyzję, a Ci którzy zwyczajowo robią to na ostatnią chwilę, żeby tej chwili nie przeoczyli. Bo Marian dwoi się i troi, żeby naciąć tasiemek, a że robi to po raz pierwszy w takiej ilości, to dzwoni do mnie co chwila i pyta się czy już wystarczy Ze strony organizatorów na miejscu zapewnimy ognisko i coś do ogniska, pewnie jakaś kiełbasa z wypełniaczem, będzie agregat to pewnie uda się postawić czajnik elektryczny. Prognozy pogodowe nadal optymistyczne wpisowe 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 !!!!! w związku z tym, że już od drugiej osoby miałem sygnał, że wysłała zgłoszenie, a ja go nie zlokalizowałem w mojej poczcie, prosze o sprawdzenie się na liście pilotów i gdyby kogoś nie było to proszę o kontakt. !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 !!!!! przypominam o zapisach, dziś o pólnocy upływa termin !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-ko Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Patrząc na listę zgłoszeniową to zapowiada się niezła "jadka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi