MultiblackHD3D Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam Mam pytanie czy nie ma ktoś planów 1:1 do spitfire bo chciałem go zbudować , ale nie mam planów . Z góry dziękuje za odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Chciałbyś zbudować model Spitfire w skali 1:1 ?? Raczej nigdy tego nie dokonasz. Takich planów nikt też nie posiada - przynajmniej w tym kraju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam Mam pytanie czy nie ma ktoś planów 1:1 do spitfire bo chciałem go zbudować , ale nie mam planów . Z góry dziękuje za odpowiedzi . A z rozkładem działów na forum się kolega zapoznał ??? Chyba nie !!! ułatwię http://pfmrc.eu/index.php?/forum/31-plany/ tutaj jest dział odnośnie planów ... nie rób z forum śmietnika bardzo Cię proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi