robas69 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Rafał, może ten http://www.nastik.pl/dualsky-2203c-kv1470-p-5726.html - o 2,5 g różnicy w masie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jasne że będzie ,prawdopodobnie Kazek(od Vailanta) ma ten silnik i nie narzeka , jego kopia naszych Yaczków lata znakomicie i waży tyle samo co nasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Rafał, dziękuję Ci bardzo. Niestety nie miałem wcześniej możliwości żeby podziękować. Widzieliście takie cudo http://abc-rc.pl/p/115/3222/serwo-cys-s0307-3-7g-0-8kg-cm-plastic-serwa-analogowe-serwa.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Robert,nie dziękuj za każdym razem ,jak coś wiem, to podpowiadam i sam oczekuję tego samego od innych na forum . W końcu chyba po to ono jest aby dzielić się wiedzą i sobie pomagać. Wracając do Twojego "cuda" , to Kazek upala te serwa już od dłuższego czasu i nie tylko te Cysy i jest bardzo zadowolony. Pisz do niego to Ci powie wszystko od A do Z . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ci Czesi (producent RC Factory - również sami sprzedają) mają mnóstwo fajnych modeli nie tylko na halę. Rodzaj "backyard" działa fajnie również przy sporym wietrze, a zwija się aż miło na prawie dowolnie małej przestrzeni. "Mini" są jeszcze do tego małe (60cm), latają i w hali i na średnim wietrze. Warto brać te w "new", bo rzeczywiście wprowadzają nowe rozwiązania, nawet jeżeli wygląda to podobnie do starszych. Obecnie chyba najchętniej latam MXS-C i MXS-mini - postaram się niedługo coś o nich napisać.. A i nie jestem agentem kolegów z południa, natomiast zadużyłem się w ich produkcjach od pierwszego zakupu, którym był Mini Pitts... Amerykanie na RC Groups też ich bardzo lubią (tam pod marką Twisted Hobbies). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ci Czesi (producent RC Factory - również sami sprzedają) mają mnóstwo fajnych modeli nie tylko na halę. Rodzaj "backyard" działa fajnie również przy sporym wietrze, a zwija się aż miło na prawie dowolnie małej przestrzeni. "Mini" są jeszcze do tego małe (60cm), latają i w hali i na średnim wietrze. Warto brać te w "new", bo rzeczywiście wprowadzają nowe rozwiązania, nawet jeżeli wygląda to podobnie do starszych. Obecnie chyba najchętniej latam MXS-C i MXS-mini - postaram się niedługo coś o nich napisać.. A i nie jestem agentem kolegów z południa, natomiast zadużyłem się w ich produkcjach od pierwszego zakupu, którym był Mini Pitts... Amerykanie na RC Groups też ich bardzo lubią (tam pod marką Twisted Hobbies). Paweł,zupełnie się zgadzam z tym co napisałeś . Ja od dawna słyszałem o tej firmie ale dopiero kolega namówił mnie na zakup modelu i szczerze, to był strzał w dziesiątkę. Dodatkowo ja, zdecydowałem się w ciemno na kolejny model z RC F i jest nim Sbach 342 1,2 m. Mimo iż nie jestem zwolennikiem sylwetkowych kadłubów to akurat tu mi one zupełnie nie przeszkadzają bo to ma latać ,nie wyglądać co czynią te modele wyśmienicie.Na forum jest mało info z budowy(trochę na wyrost napisane) za to tu i ówdzie pojawiają się same pozytywne opinie o produktach tej firmy. Teoretycznie myślałem że mój crack yaczek o wadze 130 g będzie tylko na halę, ale okazuje się iż na polu przy ciszy,minimalnym wietrzyku jest mega zabawką . Na koniec fotka nowego nabytku i lot na placu zabaw craczkiem (lekkie podmuchy i koniec pakietu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ludzi odstrasza cena, jednak wyraźnie wyższa niż np. w HK. Latam wieloma chińczykami od "Kinga", i część z nich nawet całkiem lubię (np. Wingwing, Phantom FX 61, czy MiniSonic), ale sporo jakoś "nie chce mi latać"... A te "czeszki" jakoś latają bardzo, BARDZO chętnie Np te ich superlity (ja mam Clicka NG), są, gdy nie ma wiatru, jak symulator tylko w zwolnionym tempie. Po prostu cudo, żeby ogarnąć drążki w nowych manewrach. No i strasznie ciężko jest je rozbić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Cudo to jest bardzo dobre określenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jak ma coś nie latać jak waży 130 g ?? . Niby kawałki płyt epp a radochy ,szczególnie luzu psychicznego w razie kreta, co niemiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Takie tam wygłupy,przelot z salonu do sypialni okazał się możliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pięknie ,spodziewałem się tylko czekającej żony w sypialni... i jej reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Już się przyzwyczaiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Grześ Twoja żona ma cierpliwość do tych Twoich lotów , moja to by mi już dawno zrobiła total crash między pokojami ????????. p.s chyba znów napój % był ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Takie tam wygłupy,przelot z salonu do sypialni okazał się możliwy https://youtu.be/btZ_JXrjpFw aaaale jaja wczoraj zrezygnowany pisałem ze znajomym na PW, że muszę większe mieszkanie wynająć, żeby w końcu polatać ... od poniedziałku zaczynam 2 tyg. urlopu w PL a prognozy takie, że caaaały czas będzie lało i wiatry ponad 30 km/h .. takie mam szczęście w sumie od około 2 lat a tu pomysł jak znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No to jeszcze jeden https://youtu.be/1zc6LV3cDMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ten po tamtych % widziałem ???? ale i tak szacun za przejście między drzwiami , jeszcze lądowanie z zawisu na łóżku powinno być ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ludzi odstrasza cena, jednak wyraźnie wyższa niż np. w HK. Latam wieloma chińczykami od "Kinga", i część z nich nawet całkiem lubię (np. Wingwing, Phantom FX 61, czy MiniSonic), ale sporo jakoś "nie chce mi latać"... A te "czeszki" jakoś latają bardzo, BARDZO chętnie Np te ich superlity (ja mam Clicka NG), są, gdy nie ma wiatru, jak symulator tylko w zwolnionym tempie. Po prostu cudo, żeby ogarnąć drążki w nowych manewrach. No i strasznie ciężko jest je rozbić... różnica pomiędzy modelami zHK i RCFACTORY wykonanymi z EPP są dosyć znaczne.przede wszystkim waga,chińskie EPP jest wyraźnie cięższe.poza tym konstrukcje też się trochę różnią na korzyść tych czeskich. mam yakacracka i FLASHa D,modele naprawdę rewelacyjne! jeśli pozwolicie to i ja czymś się pochwalę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam Czy ta wersja: https://www.ef3m.pl/pl/p/YAK-55M-Crack-3D-EPP-Gold/1556 To jest ten sam model co opisywany w wątku? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 To nie ten sam model ,nawet patrząc po samej wadze. W wątku jest o Yak Crack Super Lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 No właśnie. Czy gdzieś w polskich sklepach można dostać ten samolocik? Bo pomimo moich poszukiwań nie znalazłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi