TeBe Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wiecha.Jeszcze impregnat, papodachówka i można montować na drzewie :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 i można montować na drzewie :-) Ja wiem, że za zwierząt futerkowych mam tylko rybki, ale czy kot na drzewie potrzebuje krat? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja wiem, że za zwierząt futerkowych mam tylko rybki, ale czy kot na drzewie potrzebuje krat? Skoro ma spaść to lepiej niech za kratkami siedzi, co najwyżej spadnie razem z klatką ps solidna robota kolegi, aczkolwiek brak wanny i TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na TV i do wanny to będą przyłaziły do domu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Prawie gotowe. Ale do montażu dachu, to chyba zamówię helikopter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W lecie musisz jeszcze dodać wentylator aby tam chciał sam z siebie siedzieć, ładnie to wykonujesz, musisz być wielkim fanem kotów (kotek ? ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Prawie gotowe. Ale do montażu dachu, to chyba zamówię helikopter DSCN8749.JPG Wystarczy kuzyn z dronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Może podnośnik z koszem? Tylko jak tam wjedzie? Nic, tylko Mi-8 trzeba wołać. No i najważniejsze. Czy te czarne "diabły" bedą tam chciały siedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jakąś płyte tam połóż i jakiego rexa 450 przyczep te koty nawet lotnisko będą miały . Do wodopoju będa helikopterem latać. A tak na niepoważnie zrób makiete helikoptera i zamocuj go tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ciąg dalszy. Teraz via sosna trzeba połączyć z balkonem: A kocice kibicują: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ktoś chyba tutaj ma kota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A nawet dwa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A kot przeszedł szkolenie BHP i ma uprawnienia powyżej 3m ? Bo jak nie to właściciel siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Powyżej 1 m to już jest wysokość znaczna i trzeba mieć przeszkolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jakby koty miały szkolenie, to nie wymagałyby budowy zabezpieczonego przejścia Wystarczyłaby kładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A co jak kot z imprezy będzie wracał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kotka sąsiadów zawsze wtedy ma małe kotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Przęsło 7,5m gotowe. Jutro montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jedno co mi przychodzi na myśl to, że masz kota na punkcie swoich kotów :-))) Też mam w domu kocicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 To jeszcze nie koniec :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi