kapitanSOWA Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 http://film.onet.pl/wiadomosci/wypadek-harrisona-forda-w-los-angeles/qtnyz Trzymam kciuki ! Mam nadzieje , że z tego wyjdzie ... Bohater mojego dzieciństwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Popsuł taki ładny samolot.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie wygląda jak Sokół Millenium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Popsuł taki ładny samolot.... U mnie ma dyspense na psucie czegokolwiek :-) Wyjdzie z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie wygląda jak Sokół Millenium. Masz małą wyobraźnię. To jest racer z wyścigów. Trochę pokiereszowany to obrazu całości nie ma. Harrisonowi oczywiście zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi