tomaszg6 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wszystkich chetnych modelarzy zapraszamy na impreze: PIKNIK MODELARSKI KARGOWA 2015 Link do imprezy na stronie Facebooka: Lotniska Modelarskiego z Kargowej : https://www.facebook.com/events/465574886929434/ PIKNIK MODELARSKI W KARGOWEJ 2015Będzie to już trzecia impreza pod tytułem Piknik Modelarski ale zarazem pierwsza na nowym już prywatnym terenie Lotniska Modelarskiego w Kargowej.Lotnisko zlokalizowane jest jadąc z Kargowej w kierunku Sulechowa/Zielonej Góry drogą nr 32/ za boiskiem sportowym po lewej stronie. Dokładna lokalizacja na profilu fb : https://www.facebook.com/LotniskoRCKargowa25 kwietnia(sobota) 2015 o godz.10:00(teren za stadionem sportowym)Szybowce,motoszybowce,elektryki,spaliny,pokazy akrobacji 3d i f3a,drony,fpv,wystawa modeli ,zawody na celność lądowania z atrakcyjnymi nagrodamii inne atrakcje związane z modelarstwem.Organizator: Modelarze działający przy Lotnisku Modelarskim w KargowejDla każdego modelarza darmowy poczęstunek od chłopaków z Lotnisko Modelarskie Kargowa.ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmlo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 I ja będę, tym razem z samolotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Super Zbąszyniacy też będą Swiebodzin też potwierdził jak tak dalej pójdzie będzie to nasz największy piknik w krótkiej historii naszego działania . Na tą chwile mam potwierdzone dwa modele w klasie gigant a działamy dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 . Lekko zmodyfikowany plakat pozyskaliśmy- sponsora nagród w konkursie na celność lądowania .Sponsorem firma IKEA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Lotnisko Modelarskie Kargowa – wspaniale w: Lotnisko Modelarskie Kargowa 21 godz. · A tak wyglądał pierwszy lot giganta na naszym lotnisku kolega Daniel poszedł w powietrze.Model s-bach 342 rozpiętość 2.2 m silnik DLE 55cm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 WAŻNE INFO O IMPREZIE PIKNIKOWEJ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 fotki z pikniku 2 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Piękna Impreza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dziękujemy .Podsyłam link do relacji filmowej. http://www.rcclub.pl/kargowa-25-04-2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 kolejna relacja filmowa z pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi