baster45 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jestem za, też zsczynałem od wicherka... Jestem za, też zaczynałem od wicherka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Trzeba też wziąść pod uwagę drobną rzecz.. sponsor to ktoś kto oczekuje czegoś w zamian ,osiągów,reklamy,daje coś ale i też na coś liczy co jemu przyniesie korzyść... Teoretycznie jeśli możesz Patryk coś zaoferować w tym temacie to być może znalazł by się taki sponsor. Jeśli zaś nie, to raczej poszukujesz darczyńcy/ów którzy w dobrej wierze mogą wspomóc Cię nie oczekując nic w zamian. Ciężkie czasy ,pewnie będzisz musiał sobie poradzić sam..tzn jak piszą koledzy trochę popracować i zdobyć we własnym zakresie przynajmniej fundusze bo materiały to pewnie nie jeden by podrzucił.. Gdybyś zaś miał już upragnione te modele i naprawdę zbierałbyś na koszty pobytu/wyjazdu na zawody to na bank wiele osób zrobiło by tu zrzutkę na ten szczytny cel- przynajmniej ja coś bym rzucił... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Mariusz, jak też zaczynałeś od Wicherka, to gdzie on jest bo nie mogę go znaleźć w tym temacie http://pfmrc.eu/index.php?/topic/52440-wicherkomania-tutaj-chwalimy-si%C4%99-swoimi-wicherkami-we-wszelakiej-wersji/ Polecę Ci Patryk stopniować sobie ceny modeli. Pisałeś że jesteś w stanie zarobić około 1500 zł rocznie... powiedzmy 1000 przeznaczysz na modelarstwo... już całkiem sporo można za tą kwotę osiągnąć Uwierz mi że droższy model nie zawsze cieszy bardziej, nawet jeżeli masz już zaplanowane starty w zawodach, choć osiągnąć wymarzony cel to jest to Na twoim miejscu inwestował bym w ''tańsze rzeczy'' aż któregoś dnia uznawszy że jetem gotów sprzedałbym wszystko, i kupił swoje marzenie Dokładnie tak jak pisze Rafał, nie miej takiej presji - nawet nie zauważysz jak szybko osiągniesz cel Życzę Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster45 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hmm a zobaczyłeś od kiedy jestem aktywnych na PFMRC ? ? Przed tym co teraz buduje miałem 3 modele... 2 motoszybowce kupne i coś ala wicherek:D umówmy się nie musze wszystkiego co mam pokazywać na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ALE ja nie jestem modelarzem który szuka pierwszego modelu ja już latam na rc 3 lata Ja szukam modelu lub kasy na model do zawodów nie do latania na podwórku Przecież akrobatką z deperonu za 300 zł nie mam szans w f3a Na F1A już się trochę znam i wiem jedno Ludzie tam latają modelami za 5/ 6 tyś Owszem ten tysiak mi wystarczał na modelarstwo ale nie na modele na zawody Jestem w stanie zaoferować reklamę na modelu podkoszulku Wicherkiem chyba nie da rady w klasie F3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie ma tańszych? Te po 5-6 tys to pewnie jakieś najlepsze i dla tych co szastaja kasa :-D Wysłane z Sony Xperia SP LTE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wg mnie temat ciężki...modele zawodnicze ,jeszcze te topowe to ogromna kupa kasy a i to nie załatwia tematu.. Może zacznij szukać jakich używanych ,do lekkiego remontu modeli,rozumiem iż to dopiero początek Twojej przygody z zawodami ? czy już gdzieś startowałeś,masz jakiś sukces ? Ogólnie uważam iż należy Ci się pewien szacunek-walnąłeś bezpośrednio o co Ci chodzi,bez owijki,wprost beszczelnie ale ,pewnie większość młodziaków by też tak chciała napisać ale trochę wstyd,strach że mnie zjedzą.. ,bez wiary w taki cud... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W f1A startowałem Pierwsze zawody w zyciu Suwałki II wicemistrzostwo polski drużynowe Drugi raź start w swobodnie latających F1H miełem 3 max na 5 i to samo co w Suwałkach Po wiem strzeże bo mam tego dość Mi nic nie wychodzi Chce być wielki w modelarstwie staram sie jak moge ale zawsze coś jest nie tak albo nie zmieszczę sie do samochody i nie dam rady być na zawodach albo mi rodzice nie pozwolą i wychodzi ze olewam modelarstwo i mam to gdzieś a ja poprostu już nie wiem co robić (np teraz kolega mi napisał ze instruktor skleił mi rzutkę a ja olałem już 2 trening i nie przyszedłem) I nie chciałem być bez szczelny ( można usunąć ten temat już nie będę zaśmiecał forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralu Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Patryk, czego Ty tak naprawę oczekujesz? Przelewów na konto.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Już nie Niepotrzebnie zakładałem ten temat Głupi byłem Przyszło mi do głowy i napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Patryku .. nie lepiej wyciągnąć wnioski zamiast strzelać focha i znikać z kolejnego tematu .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dajcie chłopakowi spokój, chciał coś osiągnąć, ale zdał sobie sprawę że bez własnego wkładu pracy nie osiągnie nic. Przecież o to wam chodziło podpowiadając, gdzie może zarobić i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Głupi byłem Przyszło mi do głowy i napisałem No może wcale nie głupi..lepiej uczciwie poprosić,podejść z honorem, mimo realnie małych szans na sukces niż próbować kombinować,-kraść,zdobyć tą kasę w sposób nieuczciwy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi