Pioterek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Film z dzisiejszego oblotu modelu SE 5a opisanego na forum pod adresem http://pfmrc.eu/index.php?/topic/46849-se-5a-z-modelesuchockipl-opis-budowa-loty/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gratuluję udanego oblotu i pięknego modelu. Pogoda była dziś wymarzona na oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem pełen uznania i gratuluję. Widać że rolnicy wstrzymali prace polowe żeby podziwiać lot tak ładnie wykonanego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziękuję za pozytywną ocenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witaj Piotrze, GRATULUJĘ !!! Miło popatrzeć. Osobiście bardzo lubię dwupłaty. Twój lata naprawdę pięknie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witaj Piotrze, GRATULUJĘ !!! Miło popatrzeć. Osobiście bardzo lubię dwupłaty. Twój lata naprawdę pięknie !!! Dziękuję za ocenę. Myślę że ten model dopiero zacznie ładnie latać jak go lepiej poznam i nabiorę praktyki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Pięknie lata. Gratuluję kolejnego udanego oblotu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pięknie lata. Gratuluję kolejnego udanego oblotu :-) Dzięki za ocenę, aczkolwiek jak napisałem musimy się jeszcze razem zgrać z modelem "wespół zespół" co by było naprawdę ładnie. Myślę że kolejne filmy będą ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Poprawiona wersja filmu o oryginalny dźwięk silnika i dodanych parę zdjęć i danych o modelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To jeszcze tylko szalika pilotowi brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To jeszcze tylko szalika pilotowi brakuje . A to masz rację - jak się nauczy dobrze latać to dostanie. Dzisiaj pilot uczył się krótkich startów w poprzek lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi