oko Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Z "globala" opłaca się zwykle rozbić większe zamówienie na kilka paczek, zwłaszcza gdy zamawiamy rzeczy lekkie i małe. Ja nigdy nie przekraczam 70$ wartości, celnikom płaciłem gdy miałem ponad 100$, dawno to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanlee Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Wysłałem zarzuty ekranu zamówienia w HK i płatności paypalem i czekam, mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupów w HK, otóż po zakupie dostałem punkty. Nie wiem tylko jak je wykorzystać, czy może przy następnym zakupie dostanę automatycznie jakąś zniżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Przy podsumowaniu zamówienia będziesz mógł użyć punktów jako zniżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Posejdon te odbiorniki są na ALIEXPRESS, lipol lepiej kupić w PL tak jak Ci doradzali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanlee Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Witam , ma do Was pytanie . Mam do wykorzystania 211 pkt. w HK . Jaka to może być kwota pieniędzy? Chcę kupić kartę do programowania sterownika za 12 E . Podpowiedzcie mi co zrobić ,żeby to wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam , ma do Was pytanie . Mam do wykorzystania 211 pkt. w HK . Jaka to może być kwota pieniędzy? Chcę kupić kartę do programowania sterownika za 12 E . Podpowiedzcie mi co zrobić ,żeby to wykorzystać. To masz do wykorzystania 2$. W koszyku naciskasz checkout (ten pomarańczowy) i tam przy wyborze sposobu zapłaty będziesz miał opcję wykorzystania punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi