oko Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Z "globala" opłaca się zwykle rozbić większe zamówienie na kilka paczek, zwłaszcza gdy zamawiamy rzeczy lekkie i małe. Ja nigdy nie przekraczam 70$ wartości, celnikom płaciłem gdy miałem ponad 100$, dawno to było.
stanlee Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Wysłałem zarzuty ekranu zamówienia w HK i płatności paypalem i czekam, mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupów w HK, otóż po zakupie dostałem punkty. Nie wiem tylko jak je wykorzystać, czy może przy następnym zakupie dostanę automatycznie jakąś zniżkę?
robertus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Przy podsumowaniu zamówienia będziesz mógł użyć punktów jako zniżka.
JANTAR87 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Posejdon te odbiorniki są na ALIEXPRESS, lipol lepiej kupić w PL tak jak Ci doradzali.
stanlee Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Witam , ma do Was pytanie . Mam do wykorzystania 211 pkt. w HK . Jaka to może być kwota pieniędzy? Chcę kupić kartę do programowania sterownika za 12 E . Podpowiedzcie mi co zrobić ,żeby to wykorzystać.
TheKuba1414 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam , ma do Was pytanie . Mam do wykorzystania 211 pkt. w HK . Jaka to może być kwota pieniędzy? Chcę kupić kartę do programowania sterownika za 12 E . Podpowiedzcie mi co zrobić ,żeby to wykorzystać. To masz do wykorzystania 2$. W koszyku naciskasz checkout (ten pomarańczowy) i tam przy wyborze sposobu zapłaty będziesz miał opcję wykorzystania punktów.
Rekomendowane odpowiedzi