lukaszluk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam Mam zapytanie, otóż muszę wymienić paski zębate z mojego napędu ślizgu i nie wiem gdzie można owe kupić, są tak małe że sam nie wiem. Możecie poradzić, jakieś namiary ba sklepy, osoby co produkują, firmy, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Do jakiej łódki pasek potrzebujesz? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 tu masz rózne dlugosci na pewno cos podpasujesz,sam mam u niego kupowane do 7,5 i standarta.Najwazniejsze ze nie brudzą w kontakcie z olejem http://allegro.pl/pasek-zebaty-maszyny-do-szycia-overlock-290-do-420-i4988621408.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mój ślizgacz, czeka mnie naprawa bo był używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No i zaczynają się schody, bo Ty nie potrzebujesz paska do rozruchu, tylko paska zębatego do przeniesienia napędu. Takie paski używane są w strugach elektrycznych. I tu bym próbował. Poszukaj w serwisach elektronarzędzi. Żeby pasek dobrać, musisz znać jego długość, i moduł. A przy okazji dwróć ten tłumik w drugą stronę, bo trochę śmiesznie wygląda A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mozesz jescze poszukac paska w sklepach z częciami do CNC tu masz jeden link: http://www.ebmia.pl/mechanika-pasy-zebate-kola-zebate-akcesoria-c-196_50.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi