modelpiotrek Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: W Australii jest to samo. Zapowiadali, ze bede z tym zwiazane jakies anomalie geomagnetyczne... https://www.abc.net.au/news/2024-05-11/auroras-seen-worldwide-as-geomagnetic-storm-hits-earth/103834604 U nas póki co zapowiada się powtórka poprzedniej nocy więc trzeba się szykować
modelpiotrek Opublikowano 18 Maja Autor Opublikowano 18 Maja Dzisiejsze latanie w Hat Czechy Piper J-3 Cub i Olek za sterami Model ma 5m rozpiętości Jakość filmu tym razem tylko HD 1
Amadi Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja To już totalny gigant. Model ładnie wozi się po niebie za sprawą pilota.? 1
modelpiotrek Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja 9 godzin temu, Amadi napisał: To już totalny gigant. Model ładnie wozi się po niebie za sprawą pilota.? No fakt jest to kawał modelu 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 2 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Czerwca Wczoraj w Sobotę Skrzydlaty Racibórz gościł na zaproszenie Politechniki Śląskiej na pikniku na Muchowcu w Katowicach Fajna przyszłościowa impreza oraz spotkanie wspaniałych ludzi zaowocowało super atmosferą 5
modelpiotrek Opublikowano 14 Czerwca Autor Opublikowano 14 Czerwca Czasami trzeba odłożyć modele na półkę i wyciągnąć skrzydło by wiatr owiał twarz Skrzydlaty na Słowenii 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 15 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Czerwca Sezon w pełni a że głowa przewietrzona więc Skrzydlaty wędruje dalej Wizyta u naszych Czeskich przyjaciół w Orlovej na pikniku Letani bez Hranic 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GiulioN Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Czerwca W ten weekend Skrzydlaty Racibórz odwiedził piknik w Kosorowicach Było mega 🔥 IMG_5950.MOV IMG_5994.MOV 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 1 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Lipca Jeszcze parę moich z Kosorowic 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 18 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Lipca Skrzydlaty Racibórz prowadzi również wakacyjne zajęcia dla dzieciaków 8
Model69 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Moje gratulacje, widzę że frekwencja dopisała i po minach dzieciaków że impreza udana. Tak trzymać!!!!!!! Rośnie narybek modelarski 1
modelpiotrek Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca 42 minuty temu, Model69 napisał: Moje gratulacje, widzę że frekwencja dopisała i po minach dzieciaków że impreza udana. Tak trzymać!!!!!!! Rośnie narybek modelarski Jestem w szoku ile radości im to sprawia Powtarzam im na każdych zajęciach u mnie wszystko lata i mi wierzą hehehe 3
Paweł Prauss Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 4 godziny temu, modelpiotrek napisał: Jestem w szoku ile radości im to sprawia Powtarzam im na każdych zajęciach u mnie wszystko lata i mi wierzą hehehe Jak rzucisz kamieniem to też leci... 1
samolocik Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 2 godziny temu, Paweł Prauss napisał: Jak rzucisz kamieniem to też leci... Tą zabawę już dzieci znały 😉 1
modelpiotrek Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca 9 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Jak rzucisz kamieniem to też leci... U mnie latają i drzwi od stodoły hehehe
Paweł Prauss Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 5 godzin temu, modelpiotrek napisał: U mnie latają i drzwi od stodoły hehehe Z dobrym motorkiem jest to wręcz pewne 🙂 1
GiulioN Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Wczoraj reprezentacja Skrzydlatego Raciborza zaliczyła krótki występ w TVP Info z okazji Lata z Radiem i Telewizją Polską w Raciborzu 1
mar_io Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Piotrek a właściwie Panie Piotrku robisz super robotę w Raciborzu od Lat. Zresztą zawsze tam wracam wspomnieniami do zawodów F1E, szacunek za poświęcony czas i zaangażowanie. Reszta klubów powinna się uczyć:) 1
modelpiotrek Opublikowano 21 Lipca Autor Opublikowano 21 Lipca 47 minut temu, mar_io napisał: Piotrek a właściwie Panie Piotrku robisz super robotę w Raciborzu od Lat. Zresztą zawsze tam wracam wspomnieniami do zawodów F1E, szacunek za poświęcony czas i zaangażowanie. Reszta klubów powinna się uczyć:) Mariusz w TVP był Maciek ,Tomek i Giulion ja w tym czasie byłem w Bobrownikach ale dzięki wielkie !!! aaa i bym zapomniał jestem Piotrek nie żaden Pan ( taki stary jeszcze nie jestem hehehe ) 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 2 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Sierpnia Zarażamy najmłodszych może coś z tego będzie 8
Rekomendowane odpowiedzi