modelpiotrek Opublikowano 11 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: W Australii jest to samo. Zapowiadali, ze bede z tym zwiazane jakies anomalie geomagnetyczne... https://www.abc.net.au/news/2024-05-11/auroras-seen-worldwide-as-geomagnetic-storm-hits-earth/103834604 U nas póki co zapowiada się powtórka poprzedniej nocy więc trzeba się szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja Dzisiejsze latanie w Hat Czechy Piper J-3 Cub i Olek za sterami Model ma 5m rozpiętości Jakość filmu tym razem tylko HD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja To już totalny gigant. Model ładnie wozi się po niebie za sprawą pilota.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 9 godzin temu, Amadi napisał: To już totalny gigant. Model ładnie wozi się po niebie za sprawą pilota.? No fakt jest to kawał modelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 2 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Wczoraj w Sobotę Skrzydlaty Racibórz gościł na zaproszenie Politechniki Śląskiej na pikniku na Muchowcu w Katowicach Fajna przyszłościowa impreza oraz spotkanie wspaniałych ludzi zaowocowało super atmosferą 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Czasami trzeba odłożyć modele na półkę i wyciągnąć skrzydło by wiatr owiał twarz Skrzydlaty na Słowenii 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 15 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Sezon w pełni a że głowa przewietrzona więc Skrzydlaty wędruje dalej Wizyta u naszych Czeskich przyjaciół w Orlovej na pikniku Letani bez Hranic 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GiulioN Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca W ten weekend Skrzydlaty Racibórz odwiedził piknik w Kosorowicach Było mega 🔥 IMG_5950.MOV IMG_5994.MOV 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 1 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Jeszcze parę moich z Kosorowic 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 18 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Skrzydlaty Racibórz prowadzi również wakacyjne zajęcia dla dzieciaków 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Moje gratulacje, widzę że frekwencja dopisała i po minach dzieciaków że impreza udana. Tak trzymać!!!!!!! Rośnie narybek modelarski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 42 minuty temu, Model69 napisał: Moje gratulacje, widzę że frekwencja dopisała i po minach dzieciaków że impreza udana. Tak trzymać!!!!!!! Rośnie narybek modelarski Jestem w szoku ile radości im to sprawia Powtarzam im na każdych zajęciach u mnie wszystko lata i mi wierzą hehehe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 4 godziny temu, modelpiotrek napisał: Jestem w szoku ile radości im to sprawia Powtarzam im na każdych zajęciach u mnie wszystko lata i mi wierzą hehehe Jak rzucisz kamieniem to też leci... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2 godziny temu, Paweł Prauss napisał: Jak rzucisz kamieniem to też leci... Tą zabawę już dzieci znały 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 9 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Jak rzucisz kamieniem to też leci... U mnie latają i drzwi od stodoły hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 5 godzin temu, modelpiotrek napisał: U mnie latają i drzwi od stodoły hehehe Z dobrym motorkiem jest to wręcz pewne 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Wczoraj reprezentacja Skrzydlatego Raciborza zaliczyła krótki występ w TVP Info z okazji Lata z Radiem i Telewizją Polską w Raciborzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Piotrek a właściwie Panie Piotrku robisz super robotę w Raciborzu od Lat. Zresztą zawsze tam wracam wspomnieniami do zawodów F1E, szacunek za poświęcony czas i zaangażowanie. Reszta klubów powinna się uczyć:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 47 minut temu, mar_io napisał: Piotrek a właściwie Panie Piotrku robisz super robotę w Raciborzu od Lat. Zresztą zawsze tam wracam wspomnieniami do zawodów F1E, szacunek za poświęcony czas i zaangażowanie. Reszta klubów powinna się uczyć:) Mariusz w TVP był Maciek ,Tomek i Giulion ja w tym czasie byłem w Bobrownikach ale dzięki wielkie !!! aaa i bym zapomniał jestem Piotrek nie żaden Pan ( taki stary jeszcze nie jestem hehehe ) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 2 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Zarażamy najmłodszych może coś z tego będzie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi