toptome69 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jeszcze trzy fotki Ospray Był na lotach w Polsce holenderski KDC-10 Ponoć to pierwszy raz, kiedy ich tankowiec stacjonował za granicą realizując szkolenie w tankowaniu w powietrzu z innym krajem. Fotki ze strony 33BLTr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A to wiem czemuś do mnie dzwonił ta cysterna ostatnio mi na samochodzie chciała lądować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Na świeżo i bez specjalnej obróbki: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Niecodzienny gość na Balicach parę dni temu - An-74 Zdjęcie z profilu facebook Krakow Airport - http://www.facebook.com/KrakowAirport Akurat podchodził do lądowania kiedy go zobaczyłem, nie sposób pomylić z innym producentem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 "Cuś" temat usechł trzeba na lotniska ruszyć OLSZTYN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeKLeŚ Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jasny gwint! Kiedy te maszyny w Olsztynie były?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przedwczoraj w Szymanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Latali po Polsce w czwartek "czarne" były w Bydgoszczy zdjęcie znajomego z 'fejsa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nowe "szaty" na dzisiejszym oblocie w Bydgoszczy zdjęcie autorstwa Violetta Banas "akant" Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr 2 S.A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Horn3t! Wiem skąd jest ta Sunia 3304. Piloci twierdzą, że kolorystyka jest obrzydliwa i wolą stare malowanie. Chwila przed startem na poligon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Fajny kontrast na zmiany raczej nikt nie ma wpływu też wolą stary mundur "suczki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaanek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 56. Baza Lotnicza w InowrocławiuŚwięto jednostki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cieszy widok Polaków w powietrzu:) a ta Sunia co zmieniała kolor to nie przypadkiem z Piły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Oczywiście że firma zewnętrzna: ...Dalsze zmiany nastąpiły w 2008 roku, kiedy MON dokonując restrukturyzacji postanowiło przeprowadzić komercjalizację wszystkich podległych przedsiębiorstw... link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Rusłan na Babich Dołach zdjęcia kolegi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jurgis Kairys AD EPLB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 zdjęcia Jurgisa się nie wyświetlają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Podczas mojego pobytu w Perth w ubiegłym tygodniu lądował AN 225, niestety nie widziałem tego na własne oczy... Ale w dobie internetu :-))) http://www.abc.net.au/news/2016-05-17/worlds-biggest-plane-antonov-an-225-mriya-leaves-perth/7419798 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi