robertus Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No ja się dziwię, że nikt z łódek się nie pochwalił tutaj, a zawody będą międzynarodowe Więcej info http://www.fsrv.wroclaw.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=2805
Xeo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja właśnie jedna taka składam ale wszystkie zawody FSR odbywają się na drugim końcu Polski :/ Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
AndrzejC Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O Tych zawodach w Miłocinie jeszcze napiszę. Dobrze , że ktoś zauważył,że w ogóle się odbędą Na razie jako, jeden z organizatorów, chciałbym nawiązać kontakt z kolegą od dronów, może ktoś by przyjechał i pofilmował z góry? Zapraszam. A.C. Sebastian, każde zawody w promieniu 1000 km to blisko jak sie sprężysz to dasz radę. Coś mi się zdaje ,że z Twojej okolicy ktoś z zawodników przyjedzie, może się zabierz....
Xeo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Andrzeju postaram się dotrzeć ale w tym sezonie jako obserwator a może w przyszłym jako uczestnik Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
AndrzejC Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Prace przy organizacji zawodów trwają. Najważniejszy na każdych zawodach, oprócz oczywiście przyjaznej atmosfery jest wygodny pomost startowy . No i właśnie wczoraj, wypróbowana ekipa ten pomost ustawiła. Wcześniej, konstrukcja pomostu została odnowiona, wzmocniona i pomalowana. Wymienione zostały wszystkie deski. Teraz nasz stary pomost wygląda jak nowyI co najważniejsze już już jest ustawiony w najlepszym miejscu na cypelku. Stoi stabilnie i jest całkowicie zgodny z przepisami. Obok ustawiony jest mały pomost dla łodzi wyławiającej z bardzo dobrym podejściem, i nieco z boku.W zasadzie najważniejszą sprawę mamy załatwioną. Profesjonalna ekipa stawiaczy czyli Stefan, Tadek, Franek, i paru kolegów z firmy NADGOB, sprawiła się znakomicie. Jak to szło widać z grubsza na zdjęciach. Dziś pomost zostanie wypróbowany, bowiem w godzinach popołudniowych wybieramy się trenować Wszystkich zapraszamy na te zawody. Będzie to na pewno udana impreza. A.C.
Rekomendowane odpowiedzi