pablos Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam w jaki sposób wyprowadzić wężyk odpowietrzający w instalacji benzynowej aby podczas akrobacji nie wylewało się paliwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ZTCW robi się po prostu ileś tam zwitek wężyka, 5 czy 6 powinno wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 coś jak ta zawinięta rureczka do pędzenia bimbru żeby nie wypluwało tak sobie wyobraziłem, ale nie podpowiadam bo się nie znam a poczytam z chęcią to i się nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 można też zainstalować FuelSaver, no wtedy to ponoć nawet kropelka nie ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Można i zrobić tak jak ja w Extrze -świński ogonek daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dziękuję za porady już wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Można też inaczej , do wężyka wkłada się koralik z otworkiem 1mm wężyk z przodu przed zbiornik i wystarczy na sto procent. Elpazo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi