Vesla Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Koledzy wybudowali latający lotniskowiec wzorując się na pojeździe z takiego jednego słabego filmidła (moja własna opinia), teraz ćwiczą "operacje lądowania w powietrzu" :-) https://www.youtube.com/watch?v=0u7CWB40ezM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Za...te! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Sensu za wiele to nie ma, ale ciekawy pomysł jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Bo czasem nie liczy się pomysł, tylko fun. Choć rzeczywiście pomysł z tych lekko absurdalnych Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dokładnie, liczy się fun i wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Gdy latam to mi "banan" z gęby nie znika. Nawet jak rozbiję model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi