Tomek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ale przyglądając sie projektowi znalazłem mały błąd konstrukcyjny. Mianowicie siarka powinna być z tyłu. Wtedy można zrobić mega dopalacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Tomku należało by dodać aby model puszczać wówczas na otwartej przestrzeni bo w domu może się zakończyć pożarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mam juz pierwsza muche Na moj model wystarcza dwie ze spokojem ,mam racje?(patrz 4 posty wyzej).Czekam na kolejnego szczesliwca-owada 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Czego to jeszcze ludzie nie wymyslą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Niestety musialem zrobic nowy model, bo tata mi rozwalil :roll: .A jaka spontaniczna byla reakcja mojej mamy jak zobaczyla zamrozona muche w lodowce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam dla dla modelarzy szukających silników mam wiadomość , hodowlę silników można kupić w każdym sklepie wędkarskim po tygodniu mają moc minimalną a po trzech maksymalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jakie paliwo stosuje się do "docierania"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To jest ekologiczny napęd i na śmieciach dobrze działa, mało tego, jest to jedyny silnik, któremu cukier nie szkodzi. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A mi silnik zdechl, bo za dlugo w lodowce byl, poniewaz drugiego nie mialem .Cale szczescie lato sie zbliza wiec latajacych owadow bedzie coraz wiecej..Dwie ćmy powinny tez sobie poradzic. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.