jpd Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Mam podejrzenie ze masz zle ustawiony model w nadajniku. Z reguly to bibibibibi oznacza ze nie masz na kanale podanego minimalnego sygnalu tylko jakis od beretu. Podepnij serwo na kanal na ktorym masz miec gaz pomachaj dragiem od gazu i bedziesz mial odpowiedz. Jesli to juz sprawdzisz i bedzie ok musisz zaprogramowac w regulatorze zakres ruchu drazka - jak to sie robi to powinno byc w instrukcji. Po tych krokach powinno dzialac. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Miałbyś tester serw to byś sprawdził bez problemu , przynajmniej byś wiedział czy regulator działa , a potem rozkrecał aparature 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Święta racja była z tą błahostką! Tak jakoś zapadł mi w pamięć numer innego kanału niż właściwy dla regulatora i właśnie złe podpięcie okazało się przyczyną tego całego zamieszania. Dzięki pomysłowi Piotra nie idę spać w depresyjnym nastroju. Tak więc jutro oblot. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za pomoc. Cieszę się, że zawsze znajdą się ludzie na tym forum, którym nie szkoda czasu na pisanie i przez to na bezinteresowną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 super, że ruszyło !! Udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kurcze szkoda że teraz zauwazyłem bo i ja bym ci coś doradził a może bym strzelił w 10-siatkę. Udanego jutro oblotu i PAMIĘTAJ bez filmiku nie liczy się oblot . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Strasznie u mnie wieje wiatr i pewnie nie dojdzie do oblotu... Chciałbym się jeszcze zapytać czy to programowanie zakresu gazu (gaz na maxa, włączenie zasilania modelu, gaz na 0%) muszę dokonywać każdorazowo przed lotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nie nie musisz. Podlqczasz na gaz 0 i juz. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi