piotrmen41wawa Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam problem muszę zdobyć kołpak do smigła składanego 50-55mm na oś 8mm. Przewertowałem sklepy i jakoś nie moge trafić , czy to wogóle jest mozliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam problem muszę zdobyć kołpak do smigła składanego 50-55mm na oś 8mm Gdybyś w temacie napisał o co Ci chodzi, pewnie zwiększyłbyś swoje szanse na znalezienie takiego kołpaka A tak, to masz jedynie duże szanse na zarobiebie minusa (patrz Regulamin forum w Powitalni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zaraz ci rzucę koło ratunkowe . Tak naprawdę to spytaj sie w sklepie www.modelpartner.ig.pl bo wiem ze Leszek handluje takimi drobiazgami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 MODERATOR sie dowartościował!!! A Kamilowi dzięki ale jak pisałem praerobiłem pare sklepów a partnera jako pierwszego i nie ma nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 gdyby ktoś słyszał o takich dużych kołpakach to proszę o info. myślałem również o kołpaku do spaliniaka ale pozostaje problem mocowania na 8mm. Może ktoś słuszał o jakimś "przedłużeniu" wału kture mogłoby jednocześnie zredukować oś do pwiecmy 6mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 słyszał i które,to literówki i pośpiech, sory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Przerobiłeś to znaczy pisałeś maila do właściciela z zapytaniem czy tylko obejrzałeś stronę? Ps: Używaj opcji edytuj w końcu po to ona jest i nie pisz postów pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 uch, Rafał toś się dowartościował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jeszcze powitalnia czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dla Rafała B Rozmawiałem osobiście przez telefon z właścicielem. Nie mógł mi pomóc. Co do reszty to przemilczę , ktoś tu kogoś chce dyscyplinować ale myśle że nie po to sie tu wchodzi... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 W domu też taki robisz bałagan? Odrobina kultury to dla Ciebie za dużo? Skończyłeś już 13lat czy nadal wszyscy dookoła to ziomale itd ? A może forum to dla Ciebie kolejny słup ogłoszeniowy , nie przeszkadza Ci to w cale jaki bajzel na nim panuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ktoś tu kogoś chce dyscyplinować ale myśle że nie po to sie tu wchodzi... I tu sie mylisz calkowicie, nie po to sie tu w chodzi zeby zrobic balagan, to nie dworzec kolejowy, supermarket ani slup ogloszeniowy. Najpierw powitalnia i ladnie sie przedstawic, a potem dopiero pytanka. takie tu sa zasady, wiec zmykaj do powitalni i nie zapomnij o wstawieniu swojego zdjecia jako avataru. a jezeli nie do powitalni... to zmykaj... baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmen41wawa Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pocałujta wójta...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 mistrzostwo świata w 24 godziny krawacik większy o 2 numery i te teksty .... myśle że nalezy się BAN na 6m-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 I się doigrał. Dodałem trzy punkty, niech ma, w promocji były Myślę że nikt z interlokutorów w tym przypadku nie wnosi żadnego sprzeciwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 good... i tak dziwie sie ze tak pozno dostal bonusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Chcecie nam poetę zbanować? Tak ładnie rymuje :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Swietny facat szkoda ze z ADHD :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Oj,spoznilem sie...umknal mi :devil: Tez sie chcialem dowartosciowac :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.