Rometowiec007 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam! Poszukuje planów szybowca Bird of time
Rometowiec007 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie wiem czemu ale plik nie chce się zapisać. Proszę jeszcze raz na aleksander.pawletta@gmail.com Dziękuje
Zycior Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Twoja poczta nie przyjmuje załączników większych jak 25mb
w.z Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A tu jeszcze jedne. Ale naj lepiej było by dla ciebie odkupienie planów od kogoś kto miał wersje kit tego modelu. Plany z sieci są kiepskiej jakości, linie na planach są gróbe i składają się tak jak by z pikseli co utrudnia dokładne odrysowanie żeberek. Skalowanie planów też było nie właściwe, nie pamiętam dokładnie ( a plany już wyrzuciłem ) ale na tych z sieci model wychodził z większą rozpiętością skrzydeł. Jak wydrukujesz plany to zmierz, orginał powinien mieć 297 cm rozpiętości skrzydeł. BirdofTime.pdf
Rometowiec007 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Zdecydowałem się żeby kupić gotowe plany w sklepie www.modelemax.pl . Ciężko jest mi oszacować ile i jakich materiałów potrzeba do jego budowy kiedy nie mam planu przed sobą. Gdy by ktoś mógł napisać ile i czego był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
SowaFSO Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Przecież koledzy wysłali Ci plany Zdecydowałem się żeby kupić gotowe plany w sklepie www.modelemax.pl . Ciężko jest mi oszacować ile i jakich materiałów potrzeba do jego budowy kiedy nie mam planu przed sobą. Gdy by ktoś mógł napisać ile i czego był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Rometowiec007 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Plany są z lewej strony nie do odczytania (rozmazane). Za wydruk zapłacę tyle ile za gotowe, 40zł. Nie wiadomo czy za pierwszym razem będą oryginalne wymiary więc lepiej jest mi kupić a przy okazji w tym samym sklepie też materiały ponieważ są w przyzwoitej cenie. Tylko ile? Dylemat modelarza, który model i ile materiałów
TomekH Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Mam te plany z modelemax, jak chcesz to mogę Ci podesłać listę materiałów. Niestety po czesku 1
Rometowiec007 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Nie ma problemu że po czesku. Jak można to wyślij na mojego maila podanego powyżej. Bardzo dziękuje
TomekH Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Wrzucam tutaj, może komuś jeszcze się przyda.
zbjanik Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ks to skrót od kus- sztuka, kawałek, czyli ilość szt,
Rekomendowane odpowiedzi