Krychol RC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pomocy nie wiem co zrobić z moim li-pol(3s) ponieważ coś sie stało (nie wiem kiedy i co) i wkładam li-pol do modelu ,a model ani rusz.Sprawdzam napięcie a tam 6,2V podłańczam do ładowarki (SHARK 10)a tam pisze LOW VOLTAGE.Pytanie teraz brzmi jak naładować teraz ten pakiet :?: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W razie dokładniejszego wytłumaczenia to pisać na GG 7872056 Prosze mi pomóc bo pakiet mam niecałe 2 tygodnie i mam go wywalić do śmieci ? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 A jak długo go nei odłączałeś od regulatora ?? Albo pewnie pakeit nie naładowany do końca podlączłeś i zaczołęś się bawić Ustaw jako 2s w łądowarce i ładuj prądem 200mA, az osiągnie pełne naładowanie czyli 8,4V póniej przełącz n a3s i ładuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pakiet jakieś 3 dni nie był odłańczany od geglera. I czy ten sposub pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 OK dzięki za pomoc już wszystko zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ciesz się że te nowe lipole już nie są tak agresywne jak kiedyś. Pamiętaj ze regiel też zuzywa prąd (nawet te z pseudowyłącznikami). Jeśli zrobisz taki numer kilka razy to faktycznie lipole pójdą do kosza. Marina sposób stosowałem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 zrób jeszcze ze 2 razy tak to pożegansz się z pakeitem za miesiąc na forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Motyl- ZAJRZYJ NA PW i skasuj ten post :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ludzie!!! Ręce opadają... Krychol - dział Elektryki nie odnosi się do całości zagadnień z dziedziny elektryczności tylko do modeli napędzanych silnikami elektrycznymi. Jeszcze miesiąc pisania przez Krychola i trzeba będzie wzywać Leona Zawodowca by posprzątał tu... A może by tak stworzyć nowy dział dla Krychola pt." Krychol i jego świat"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Bardzo chętnie ,stwóż taki dział i codziennie bendziesz pisał po 5 chamskich postów.I jeżeli tak chcesz odpowiadać to dzięki za łaskawą pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.