Krychol RC Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Pomocy nie wiem co zrobić z moim li-pol(3s) ponieważ coś sie stało (nie wiem kiedy i co) i wkładam li-pol do modelu ,a model ani rusz.Sprawdzam napięcie a tam 6,2V podłańczam do ładowarki (SHARK 10)a tam pisze LOW VOLTAGE.Pytanie teraz brzmi jak naładować teraz ten pakiet :?: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W razie dokładniejszego wytłumaczenia to pisać na GG 7872056 Prosze mi pomóc bo pakiet mam niecałe 2 tygodnie i mam go wywalić do śmieci ? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 A jak długo go nei odłączałeś od regulatora ?? Albo pewnie pakeit nie naładowany do końca podlączłeś i zaczołęś się bawić Ustaw jako 2s w łądowarce i ładuj prądem 200mA, az osiągnie pełne naładowanie czyli 8,4V póniej przełącz n a3s i ładuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychol RC Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 Pakiet jakieś 3 dni nie był odłańczany od geglera. I czy ten sposub pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychol RC Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 OK dzięki za pomoc już wszystko zrobione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Ciesz się że te nowe lipole już nie są tak agresywne jak kiedyś. Pamiętaj ze regiel też zuzywa prąd (nawet te z pseudowyłącznikami). Jeśli zrobisz taki numer kilka razy to faktycznie lipole pójdą do kosza. Marina sposób stosowałem i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 zrób jeszcze ze 2 razy tak to pożegansz się z pakeitem za miesiąc na forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEQ Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Motyl- ZAJRZYJ NA PW i skasuj ten post :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Ludzie!!! Ręce opadają... Krychol - dział Elektryki nie odnosi się do całości zagadnień z dziedziny elektryczności tylko do modeli napędzanych silnikami elektrycznymi. Jeszcze miesiąc pisania przez Krychola i trzeba będzie wzywać Leona Zawodowca by posprzątał tu... A może by tak stworzyć nowy dział dla Krychola pt." Krychol i jego świat"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychol RC Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 Bardzo chętnie ,stwóż taki dział i codziennie bendziesz pisał po 5 chamskich postów.I jeżeli tak chcesz odpowiadać to dzięki za łaskawą pomoc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.