utopia Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 jeśli tylko bedzie okazja to napewno zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam Taki mały rodzynek Lata czasami u nas, ale nie nasze. Prędkość trochę ponad 400km/h, napęd 3 turbiny po 20 kg, waga do lotu typowo "modelarska" ;D 120kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 humm, czyżby "ciepły nosek" miał, to długo se nie polata :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A se lata czasami i z godzinkę i jeszcze wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A gdzie te 2 pozostałe turbiny się mieszczą bo jedna chyba w dziobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jedna w dziobie, a dwie w :ass: pod pionowym, umieszczone obok siebie. Przed pionowym wlot powietrza do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mhmm, no faktycznie jest dziura w pionowym. I za tym też ciągają jakieś rękawy, czy to pozoruje cele dla jakiś rakiet itp? Chyba do tego nie strzelają?? Aha i jak się czymś takim ląduje, bo jakoś sobie nie wyobrażam lądowania "modelem" o masie >100kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To tylko go namierzają, że wraca?? "gorący nos" sugeruje cel dla rakiet, albo za zimny jest albo kiepskie rakiety maja, bo za wolno to raczej nie leci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To jest cel bezpośredni, ewentualne lądowanie - spadochron. armand- czasami mierzą to i wracają. A czasami wracają jak nie trafione - cóż nie wszystek sprzęt jest doskonały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Czy mam rozumiec że to jest pampers (jednorazówka?) bo jak go rakietą trąci to po ptakach .Te odbłysniki na końcach płatów czy jak je nazwać sugerowały że jest to cel do ćwiczeń z laserem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam "Pampers"- niezłe określenie . I tak i nie, ale generalnie tak. To nie są odbłyśniki , tylko zasobniki z flarami dymowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 jędrek To jest chyba niemiecki TargetDrone - prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam Utopia jak obiecane fotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pamiętam - czekam na wystawienie tego czegoś do sprzedaży bo na krzywy R do jednostki mnie nie wpuszczą...... nie każdy ma takie chody ja Ty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam Hej "brzydki" Krzysiu :mrgreen: , co w temacie? W wiadomej firmie kryzys , to może i wyprzedawać się będą. Zorientuj się co słychować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 telepatia ? miałem pisać PW do Ciebie ... ogólnie jestem zniesmaczony bo :ass: blada dostałem masę obietnic zapewnień jakieś terminarze wyprzedaży sprzętu a potem okazuje się że mogę kupić tylko 400 menażek , 100 saperek , jakieś wiadra ,opony itp szajs.. czuje ze dałem się wkręcić w niezłą ściemę jedyne co uratowało $ to fakt ze nie dałem zaliczki osobie która mi obiecywała ... żeby nie było że publicznie wylewam żale to stwierdzę ze wszędzie się trafią czarne owce gdybym coś miał to już dawno był by stosowny temat Kiedyś zadałem pytanie gdzie te czasy gdy dorośli mężczyźni mieli honor ? padła odpowiedź honor jest nadal ale chłopcy jeszcze do niego nie dorośli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 W ramach odgrzewania tematu skoro nastały mrozy Nie Chińskie, nie tajne, a Polskie i fajne Zwróćcie uwagę na siłę odrzutu "odrzutu" - przewróciło dużego chłopa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cześć Znamy , przynajmniej ja. Te i nie tylko te . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jędrek, a to nie przypadkiem u Ciebie na lotnisku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.