Gość Kuba.K Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A ja sobie nie wyobrażam jak tym można sterować.... 400km/h... łeb chce ukręcić. Albo może sa jakieś specjalne metody. I to mnie zaskakuje 8) :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cześć To akurat nie, ale w tym roku na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No dobra może przesadziłem z tym 400km/h ale już sterowanie modelem przy prędkości 100km/h wydaje się strasznie trudne. Widziałem co zostało po takim modelu po nie udanym lądowaniu hehe. Edit. Choć może przeraża mnie ta prędkośc tak bo niegy nie latałem takim modelem. Narazie bawiłem sie szybowce ( F3j/mini) A buduje samolot ktory bedzie troche szybszy, i wydaje mi sie że wraz z nabywaniem umiejętności jakos to ogarnę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Armand, znacznie bliżej Warszawy niż Drawsko. O prawie rząd wielkości bliżej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czaro Wicko M. chyba a nie Drawsko :wink: Chyba nie w Ułęży bo to 100 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cicho. Piszę szyfrem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Pozwolę sobie odkopać temat i wrzucić "wspomnienia z wakacji" jako ciekawostkę przyrodniczą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie cel, nie wakacje (końcówka sezonu) ale też nie model tylko dla przyjemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.