robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Szukam modelarzy RC i redukcyjnych z wielką pasją i chęcią do podzielenia się nią z innymi. Którzy są gotowi poświęcić swój czas 26 września i zaszczepić wśród dzieciaków miłość do lotnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Szukam modelarzy RC i redukcyjnych z wielką pasją i chęcią do podzielenia się nią z innymi. Którzy są gotowi poświęcić swój czas 26 września i zaszczepić wśród dzieciaków miłość do lotnictwa. A coś więcej w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jest taki projekt, aby na otwarty dzień w bazie zorganizować kącik modelarski z modelami redukcyjnymi i RC, aby coś pokazać zwiedzającym, zainteresować dzieci modelarstwem i takie tam . Trzeba się zorganizować i grupą wystąpić do organizatora o miejsce. Stąd przydałoby się wsparcie ludzi na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jest taki projekt, aby na otwarty dzień w bazie zorganizować kącik modelarski z modelami redukcyjnymi i RC, aby coś pokazać zwiedzającym, zainteresować dzieci modelarstwem i takie tam . Trzeba się zorganizować i grupą wystąpić do organizatora o miejsce. Stąd przydałoby się wsparcie ludzi na miejscu. W Łasku jest dobrze działająca modelarnia która dobrze współpracuje z jednostką. Co roku w dzień otwarty są pokazy modeli lub nawet zawody. Dowodzi tym Andrzej Pikosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Masz do niego jakiś kontakt? Bo próbuje się skontaktować z Grupą Archeo, bo o nich chyba piszesz, ale bez sukcesu. Daj na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Działa tutaj http://laskidomkultury.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Czy ja dobrze zrozumiałem. 26.09 (sobota) pokazy w bazie Łask Buczek? Mogę poprosić o jakiś program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Facebook twoim przyjacielem ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wielkie dzięki. Ja już stary jestem i z F nie korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi