Jacekecaj Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pytanie dla kupujących z Banggood - Jak długo może lub powinno trwać order processing - czyli przetwarzanie zamówienia? 19 sierpnia zrobiłem tam mój pierwszy zakup i jak na razie status się nie zmienił. Możliwe, że jestem zbyt niecierpliwy . Płatność oczywiście potwierdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W help masz Live Chat napisz w czym problem wyciąg z przelewu i załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 u nich dosc czesto sa elementy z oczekiwaniem np 6-9 dni, zdarza sie ze ten czas sie przedluza, na 3 zamowienia w 2 tak sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ostatnio po 2 tyg szukałem zamówienia. Okazało się, że były problemy z dostępnością (właśnie dzisiaj ruszyło). Powiadomienia z ich serwisu o problemach lądowały w SPAMie. Warto sprawdzić ustawienia poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki za informacje - chyba wygląda na to, że jednak jestem za mało cierpliwy . Zobaczymy z początkiem września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki za informacje - chyba wygląda na to, że jednak jestem za mało cierpliwy . Zobaczymy z początkiem września. Napisz do nich maila z zapytaniem co sie dzieje z zamowieniem, od 9 to o wiele za dliugo. Czasem na cos czekaja a potem im sie zapomina o danym zamowieniu, ja tak raz mialem, po ponagleniu, na drugi dzien byl status shipped. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wdarł się mały chochlik, którego nie zauważyłem - zakup robiłem 19.08.br (już poprawiłem). Jeśli do poniedziałku nic się nie zmieni, piszę maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jakiegos przedmiotu z Twojego zamówienia nie ma w magazynie. Musisz na przyszłość patrzyć które przedmioty wrzucasz do koszyka. Jeśli jest problem z jakimś przedmiotem napisz na chatcie do nich aby rozdzielili ci przesyłkę. Miałem to już kilka razy. Czekałem miesiąc i przedmiot nie trafił do magazynu. Kończyło się zwrotem pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zamówiłem ten zestaw: http://www.banggood.com/Boscam-FPV-5_8G-400mW-AV-Receiver-RC305-with-Transmitter-TS353-p-918125.html - i faktycznie jest uwaga - wysyłka gotowa w 6-9 dni roboczych Trzeba jednak uważnie wszystko czytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Też kiedyś się przejechałem i nie przyuważyłem, że moich rzeczy nie ma na magazynie a wysyłka będzie możliwa dopiero za X dni ... dopiero na livechacie mi to dali do zrozumienia, że byłem ślepy. Miałem też tak, że była podana data kiedy produkt będzie dostępny a wysyłali mi całość parę dni przed tą datą czyli widocznie biorą poprawkę na to, że towar do magazynu musi przyjść, zostać zaksięgowany, rozpakowany, wrzucony do systemu i dopiero może trafić do czyjejś paczki. Rzecz wcześniej niedostępna miała być na stanie 24-go a całą paczkę wysłali mi 21-go z tymże brakującym wcześniej produktem. A zamówienie przetwarzają zazwyczaj jeden maks dwa dni. Jak zamawiam przykładowo wieczorem/w nocy w godzinach 21:00-23:00 w czwartek to często w piątek o godzinie 14:00 mam już shipped (np. w przypadku fpv'ki). Zazwyczaj zamawiam wieczorami/nocą i na drugi już leci. WAŻNA SPRAWA. Jak otrzymasz paczkę to od razu rozbierz odbiornik. Ta obudowa ma specjalną "szynę" w środku na poprowadzenie płytki odbiornika i ta szyna jest po to aby płytka tak leżała w obudowie aby nie dotykać żadnym elementem tejże obudowy (żeby nie było zwarcia). Zdarzyło mi się, że płytka była włożona odwrotnie i nie leżała w szynie a po prostu była wsunięta do obudowy "odwrotnie" z lekkim luzem przez co dotykała paroma elementami obudowy i mogło się coś zawsze popierniczyć. Wystarczy rozkręcić, sprawdzić czy jest wsunięty w "szynę" i jak będzie źle to wyjąć i wsunąć w to już przygotowane wycięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki Kuba za uwagę , sprawdzę poprawność wsunięcia. Jednak w moim przypadku Chińczycy są konsekwentni - było podane 6-9 dni roboczych do nadania przesyłki i dokładnie 9-tego dnia (01.09.15) od zamówienia dostałem e-mail o wysyłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja się zraziłem do Banggoda - przesyłka szła od nich prawie 6 tygodni. Strasznie długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 za darmo to za darmo - nie oczekujmy kuriera nastepnego dnia, ja za to w kliku przypadkach zaskoczylem sie cena - niekoniecznie jest bardzo konkuencyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi