cZyNo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 zbierasz na nowy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja nie, ale doszły mnie słuchy, że Ty zbierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Może jednak lepiej na wyciągarkę. A modele najlepiej nauczyć sie naprawiać samemu. Jeśli ktoś ma szanse podpatrzeć conieco u zdolniejszego.bardziej doświadczonego kolegi, to zapewne duży plus. A jak się nie ma, to trzeba uczyć się na błędach ...swoich. Ale to szybko procentuje. Internet (głównie zagraniczny) jest w tym bardzo pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubus1940 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Szybowiec oddałem do naprawy . Tym modelem z windy nie będę już startował. Właśnie zakupiłem holownik i następne starty odbędą się przy jego pomocy. Myślę, że z naprawą szybowca jakoś bym sobie poradził. Do tej pory dwa razy naprawiałem Extrima i jeszcze lata. Jak odbiorę naprawiony model to wrzucę fotki, ale nie będzie to wcześniej niż na wiosnę 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Możesz być pewny że Andrzej to fachowiec . Nasz kęcki gość od laminatów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubus1940 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Widziałem to co aktualnie robi w swoim warsztacie. Zwłaszcza jestem pod wrażeniem nowego projektu "KOBUS". Zresztą wystarczy zamienić z nim parę zdań i od razu odnosi się wrażenie, że ma się do czynienia z prawdziwym fachowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 . Zwłaszcza jestem pod wrażeniem nowego projektu "KOBUS". KOBUZ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubus1940 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 To już wiem dlaczego nie mogłem znaleźć żadnego filmu na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi