Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witajcie własnie przyszedł do mnie odbiornik , jak podłaczyc to wszystko , jest to szybowiec wiec tylko 2serwa i pakiet już raz spaliłem odbiornik przez wiec wole się zapytac Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 "jest to szybowiec wiec tylko 2serwa i pakiet już raz spaliłem odbiornik przez wiec wole się zapytac" Czy mógłbyś bardziej po polskiemu .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mam szybowiec i w nim są 2 serwa. I teraz jak podłączyć to wszystko z pakietem żeby nic nie spalić Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A gdzie BEC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Regiel to mam Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Wiec jak to polączyć? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonidas Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 baterię w BEC, BEC w odbiornik, serwa w odbiornik i powinno pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 I podłaczyc tak jak teraz jest? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A piszą i pytają gdzie BEC a ty swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonidas Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 BEC w reglu, ale ja tego bym tak nie robił. Gdybym już absolutnie koniecznie musiał - zaizolowałbym 3 końcówki po stronie wyjściowej regla oraz wyjął kabel sygnałowy z wiązki regla. No i jeszcze sprawdził kierunek wtykania w odbiornik, teoretycznie układ -+S nie powinien nic palić przy odwrotnym włożeniu, ale lepiej dmuchać na zimne (niż na ówcześniej spalone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zwyczajowo dla Mode2 jest tak: regulator w ch3. ster wysokości w ch2 ster kierunku w ch4 lotki w ch1 (tu nie widzę) W większości odbiorników jakie widziałem gdy się je kładzie na stole naklejką z opisem do góry to serwa się wpina czarnym kablem od dołu A BEC w regulatorze jest ok, przy takich napięciach jakie masz w zestawie to osobiście nie widzę powodów, żeby zwiększać masę o dodatkowe ustrojstwo. Bardziej bym się zastanawiał, czy nie poprzekręcać ramion serw na drugie strony (czyli o 180 stopni), bo póki co jest tak, że popychacz w tylnym będzie walił o ramię przedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok to podłaczam tak jak na zdjeciu Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Działa ,tylko serwa tak brzecza Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Poluzuj śrubki orczyków a jak nie pomoże to zdejmij orczyki z serw. Jak dalej brzęczą to ten typ tak ma a jak przestaną to masz gdzieś jakieś naprężenia na popychaczach i trzeba to wyeliminować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Przeczytałem że są nie wytrymowane . Już pakiet ładuje i zaraz na lotnisku Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Powoli !!!! Wstrzmaj się z tym lotniskiem chwilę ... Co nie jest wytrymowane ? Serwa ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zaraz sprawdze pakiet sie laduje , teraz wlasnie elektronike układa w kadłubie Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wiec jak podepne inne serwa. To nic nie brzęczy , a te co są w samolocie to jak sie ruszy drązkiem to brzęczą co to może byc? A ha pierwszy lot to tak słabo bo górka zamała do moich terenów to tylko z silnikiem. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bez obrazy .. znowu się muszę przyczepić - czy Wy jeszcze macie gramatykę i interpunkcję w szkole ??!! Czy zrobiłeś to co zaproponowałem ? Ściągnij orczyki z serw w modelu i zobacz czy będą brzęczeć bo inaczej nic się nie dowiesz a my tym bardziej .. W ciemno Ci nikt nie podpowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wiesz jak cięzko pisac na telefonie , mam za duże paluchy Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak załączysz aparaturę i połączysz napięcie do odbiornika, to czy na pewno w tym położeniu jak na zdjęciu masz neutrum serw??.Postąp jak mów Idfx Nie możesz podłanczać popychaczy do orczyków jak nie wiesz gdzie ma serwo neutrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dobra to odkreciłem orczyki i odziwo nic nie brzęczy. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi