RenoFlo Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja kocham zapach benzyny a nie znoszę nitro No i jeszcze mam jakieś uczulenie na nitro i łzy mi się leją z oczu jak cholera, że w trakcie lotu wciąż muszę wycierać. Wystarczy, że stanę na linii spalin albo wiozę model w aucie z zamkniętymi oknami i klimą. Cześć, ktoś już gdzieś pisał aby używać prawidłowych określeń i nazw - wszystkim będzie łatwiej nitro to: 1. często nazywany tak podtlenek azotu - utleniacz w instalacjach benzynowych 2. kilkuprocentowy dodatek do paliwa żarowego, także jako utleniacz, którego głównym składnikiem jest alkohol metylowy - metanol 3. lub rozpuszczalnik na bazie związków azotu tak czy inaczej nie widzę związku z klimą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Stosuje się również skrót "nitro" szczególnie w UK. Związek z klima taki, że opary krążą w obiegu zamkniętym. Jak już taki poprawny jesteś to co to jest "klima" jak to po mnie ładnie powtorzyles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wolność ma zapach benzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 spirytusu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Lub palącego się napalmu o poranku, wszystko zależy od tego kto tą wolność dostarcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Lub palącego się napalmu o poranku, wszystko zależy od tego kto tą wolność dostarcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi