PK999 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Hejho! Trafiłem przed chwilą na bezsensowny, bo tragicznie wykonany projekt: https://youtu.be/i0U7aq5EjfQ Ale gdyby ktoś chciał potrzebował wytłumaczenia, dlaczego flatter jest niebezpieczny dla modelu... Ma podane jak na dłoni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Podejrzewam, że wytłumaczenie tego projektu jest w opisie filmu... Tragicznie wykonany i bezsensowny projekt miał za zadanie pobić rekord świata w największym papierowym samolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (...) projekt miał za zadanie pobić rekord świata w największym papierowym samolocie. No i nie dał rady. Samolot, nawet papierowy powinien lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Piękny przykład co może flatter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja mam takiego flattera w głowie jak idę do pracy po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No i nie dał rady. Samolot, nawet papierowy powinien lecieć. Na filmie widzę, że poleciał. Mało ważne z jakim skutkiem. Chyba, że w zapisie rekordu jest punkt mówiący o lądowaniu w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja mam takiego flattera w głowie jak idę do pracy po weekendzie Z podobnym lądowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Przed kolejnym weekendem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ale kamera przetrwała więc materiał jak najbardziej nadaje się do reklamy...sponsor groszem sypnął...no i wszyscy zadowoleni :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi