GiulioN Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Z racji tego, że nie samym lataniem człowiek żyje, razem z dwoma kolegami postanowiliśmy przejechać się na tor do driftu RC To były nasze pierwsze próby w drifcie i niekiedy całkiem dobrze nam wychodziło choć nie było idealnie. Generalnie zabawa fajna i wciągająca. Dzięki temu, że wziąłem kamerę ze sobą, udało się co nieco nagrać i na szybko zmontować Zapraszam do oglądania:
plisken Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Proszę o namiary na tor. Może uda mi się kiedyś wybrać jeszcze w tym roku Nie wiedziałem, że w tak blisko mamy taki tor. Wysłano z TapTalk'a
GiulioN Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Z BB to tak średnio blisko, ja w zasadzie niewiele muszę zejść z kursu jadąc z/do pracy żeby tam trafić Tor znajduje się w Rybniku na ul. Obwiednia Południowa 30
f-150 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Proszę o namiary na tor. Może uda mi się kiedyś wybrać jeszcze w tym roku Nie wiedziałem, że w tak blisko mamy taki tor. Wysłano z TapTalk'a A poco tam pojedziesz?Żeby gosci zdołować Pamiętasz 1
plisken Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Bliżej chyba raczej nie ma :/ To było dawno jak mialem jeszcze dużo więcej czasu na jakie rzeczy Wysłano z TapTalk'a
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Giulio, nieźle Ci poszło, jak na pierwszy raz. Bardzo Ci zazdroszczę. Zawsze chciałem spróbować takiego driftu. Kiedyś się bawiliśmy w pseudodrifting monster truckami Bonzer. Owijaliśmy koła taśmą klejącą i jeździliśmy po sali gimnastycznej w 2 auta. Fantastyczna zabawa! A jakie emocje! 1
Francka Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Znalazłem drift synchroniczny jak się podoba? http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,1947056,vSort,1,vTime,3
GiulioN Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Co tydzień jedna godzina latania bokiem i myślę że są jakieś postępy
plisken Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 No faktycznie, ale ode mnie parę rad: opony HPI T-drift - popularne i początek dobre, lub MST zawieszenie za twarde dyferencjał one-way na przód tylny dyfer należy całkiem zablokować (jeśli jest planetarny można zalać klejem na gorąco) zmiana złącza baterii na jakieś sensowne (może być np XT60 - i tak większych prądów nie uzyskasz)
Rekomendowane odpowiedzi