GiulioN Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Z racji tego, że nie samym lataniem człowiek żyje, razem z dwoma kolegami postanowiliśmy przejechać się na tor do driftu RC To były nasze pierwsze próby w drifcie i niekiedy całkiem dobrze nam wychodziło choć nie było idealnie. Generalnie zabawa fajna i wciągająca. Dzięki temu, że wziąłem kamerę ze sobą, udało się co nieco nagrać i na szybko zmontować Zapraszam do oglądania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Proszę o namiary na tor. Może uda mi się kiedyś wybrać jeszcze w tym roku Nie wiedziałem, że w tak blisko mamy taki tor. Wysłano z TapTalk'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Z BB to tak średnio blisko, ja w zasadzie niewiele muszę zejść z kursu jadąc z/do pracy żeby tam trafić Tor znajduje się w Rybniku na ul. Obwiednia Południowa 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Proszę o namiary na tor. Może uda mi się kiedyś wybrać jeszcze w tym roku Nie wiedziałem, że w tak blisko mamy taki tor. Wysłano z TapTalk'a A poco tam pojedziesz?Żeby gosci zdołować Pamiętasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Bliżej chyba raczej nie ma :/ To było dawno jak mialem jeszcze dużo więcej czasu na jakie rzeczy Wysłano z TapTalk'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Giulio, nieźle Ci poszło, jak na pierwszy raz. Bardzo Ci zazdroszczę. Zawsze chciałem spróbować takiego driftu. Kiedyś się bawiliśmy w pseudodrifting monster truckami Bonzer. Owijaliśmy koła taśmą klejącą i jeździliśmy po sali gimnastycznej w 2 auta. Fantastyczna zabawa! A jakie emocje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Znalazłem drift synchroniczny jak się podoba? http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,1947056,vSort,1,vTime,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Co tydzień jedna godzina latania bokiem i myślę że są jakieś postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 No faktycznie, ale ode mnie parę rad: opony HPI T-drift - popularne i początek dobre, lub MST zawieszenie za twarde dyferencjał one-way na przód tylny dyfer należy całkiem zablokować (jeśli jest planetarny można zalać klejem na gorąco) zmiana złącza baterii na jakieś sensowne (może być np XT60 - i tak większych prądów nie uzyskasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi