JacekK Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Złota łopata, wiem ale Jurku - jak zrobiłeś dostęp do pakietu? Masz jakieś foto? Bo z relacji nijak nie mogę wykoncypować... z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 No faktycznie - jesteś mistrzem archeologii ! Dostęp do pakietu - przez odkręcenie skrzydła ! Będę w modelarni to zrobię zdjęcia ! Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Tak to wygląda:................................. Akumulator 3s 2300mAh Tattu. Jak już odkurzyłem - to pojechałem dziś polatać. Oczywiście podwozie kolejny raz padło ! Na szczęście w modelarni. Polatałem z otwartym. Wyważony był z zamkniętym. Prosi się o parę gram na ogonie. Kolejny raz nie będę już tego podwozia wymieniał ! Robisz takiego ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi