Skocz do zawartości

silnik z piły, podkaszarki albo nożyc do żywopłotu??:):):):)

dominatorxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miło czytać wasze odpowiedzi ale jak to mówią mądry pola po szkodzie:) uważam że przy budowie takiego samolotu nauczę się bardzo dużo, i nie będe robił go na "wyścigi" wszystko powolutku, dokladnie a jeśli będą problemy to od czego mam was :):) mam nadzieje że w trakcie budowy będę mógl liczyć na waszą pomoc :):

Opublikowano

co do ceny silnika, to możemy się dogadać, ale to na PW proszę, bo może nie powinniśmy o tym gadać publicznie, ew na tel 668387535 lub gg 9015619

Opublikowano
co do ceny silnika, to możemy się dogadać, ale to na PW proszę, bo może nie powinniśmy o tym gadać publicznie, ew na tel 668387535 lub gg 9015619

Skoro jednak to napisałeś to po pierwsze to nie giełda a po drugie to myślę że wykorzystujesz nieświadomość naszego kolegi i szukasz jelenia na swój silnik o którym niedawno pisałeś że ma go Twój znajomy{proponowałeś go dla Tiger-a}teraz masz go już u siebie .

Ciekawe czemu już chcesz się go pozbyć ?

Widocznie coś z nim nie tak ale dla laika może być ?

Opublikowano

kolega nie miał czasu żeby go przetestować, wyjechał za granicę, więc przesłał go dla mnie, i to tyle co mam do powiedzenia na ten temat Olo.

Na tą chwilę mam swego ZDZ i po prostu ten sinik 3W bedzie u mnie na razie leżał bezczynnie, jak nie znajde na niego nabywcy i znajdę trochę kasy to go sam od niego odkupię, a przynajmniej mam taką nadzieję, ale skoro to taki problem dla niektórych z tego forum to może nie powinienem się udzielać??? po prostu chciałem koledze pomóc, ale jak nie to nie, temat zamknąłem, przepraszam jak kogoś uraziłem .......

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://cgi.ebay.de/Mini-Bike-Dirt-Bike-Pocket-Bike-sw-weiss-Minibike_W0QQitemZ270094805265QQihZ017QQcategoryZ117663QQcmdZViewItem

u nas na ebay mozna kupic juz za taka cene mimi motorek z silnikiem 49ccm benzynowy jego adaptacja do silnika modelarskiego bedzie dziecinie prosta .....bo wszystkie elementy sa do korpusu silnika srubami przykrecone a po odkreceniu pozostaje nam sam silnik jedynie trzeba zmienic gaznik na Walbro-wski ...

tak dla chetnych majacych podobny dylemat z silnikami do duzych modeli ...

z pozdrowieniami

PS. mozna rowniez nabyc i sam silnik kompletny z calym osprzetem w granicach do 80 euro ... czasami i taniej.... :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.