Boogie Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Uzywam zelazka modelarskiego i jestem z niego bardzo zadowolony, ale traktowalbym zakup jego jako cos dodatkowego. Po prostu jak bedzie wolna kaska (wiem wiem, nigdy nie ma wolnej). A zelazko dostalem z uszkodzona (polamana) raczka od kolegi, ktory nie chcial jej rekonstruowac i kupil nowe. A bylo w pelni sprawne. Raczke naprawilem i tak uzywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja właśnie nie wiem co mam zrobić ale napoczątek okleję zwykłym żelazkiem a gdy bedzie coś żel to kupie modelarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Kup takie żelazko turystyczne za 20zł jest bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 A gdzie moge takie żelazko kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Podobne są na Allegro. http://www.allegro.pl/search.php?string=%C5%BCelazko+turystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Śledzę ten wątek i tez się zastanawiam nad zakupem żelazka do oklejania modeli. Choć jeszcze nie oklejałem nigdy ale ten pierwszy raż musi kiedyś nadejść tym bardziej że ostatnio zamówiłem sobie tartaczka ale to w innym dziale i może w next miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 zamówiłem sobie tartaczka ale to w innym dziale Dlaczego w innym? Tartaczek ma tyle samo wspólnego z elektroniką co żelazko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mialem na mysłi model Nie ARF tylko KIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Też oklejałem zwykłym turystycznym ale modelarskie to wygoda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inżynier Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja używam małego żelazka turystycznego firmy Black&Decker model VA 201.Idealnie nadaje się do oklejania modeli. Posiada pokrętło do regulacji temperatury oraz płaską stopę.Jest lekkie i wygodne. A co do opalarki to faktycznie,nie zawsze się przydaje. :? Jak już musimy ją kupić to polecam opalarkę TOPEX, nie droga i jakościowo też całkiem całkiem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.