mayster8405 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Szymon , no fajnie że poleciał. Ale kurde, żeby mając Parka 250 ledwie ciągnął? Widzę że masz APC a nie GWS 6x3, ja przy takim zastawie miałem już na 1/3 gazu odlot, silnik się nie grzał.No ale podobnie jak ty, przy takim wiaterku to nie było latanie tylko męka nowicjusza.Na hali to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Hejo. To ja się podepnę pod temat. Jakie C ma twój pakiet?U mnie silnik redox 250/900 nie działa poprawnie pod pakietem 300 mAh.Problem opisany w tym wątku.http://pfmrc.eu/index.php?/topic/57498-mini-warbird-do-latania-przy-nodze/Może jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Henryk - może źle napisałem - na parku 250 zasuwa z naddatkiem nawet na połowie gazu. Z tym redoxem 250/900 coś było nie tak. Kamil - 35-70C takie coś: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/58621-pakiet-turnigy-nano-tech-znaczenie-kabli/ tak że z sugestii jakie mogę dać to zmienić silnik na parka 250. Ale ja się nie znam i bardziej metodą prób i błędów operuję. Na razie cieszę się, że w ogóle poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No to wiele wyjaśnia. ; D Poza tym, nie zwróciłem uwagi, że to 3S. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Szymon silnik Park 250 potrzebuje pakietu 2S , 7.4V !!! 500mAh , 20C z powidzeniem wystarczy.Jest lekki i łatwo się wkłada do kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 A moja Jolly pies zjadl,wisiala na scianie i czekala na swoja kolej i niestety juz nie poleci,zdjecia tez chyba nie zrobilem,poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Kamil, Henryk - przecież na zdjęciu jest 2S a nie 3S ... Marcin - informacja o samolocie zjedzonym przez psa - bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mi też pies kiedyś zjadł samolot. Co ciekawe, samolot był wycięty ze styropianu przy użyciu "piły" na rozgrzany drut. Piła była zrobiona z transformatora od lampki, którą zjadł mój pies i drutu oporowego z suszarki, którą również zjadł mój pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dobra, mea kupla. 35-70C przeczytałem jako 3S-70C xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi