endriuRC Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 No chyba nie wsadzę do modelu za 1000zł 2,5m rozpiętości serw Tower Pro SG90 tylko jakieś hiteci metale z tym 5kg "udźwigu" bynajmniej na wysokość lotki i kierunek po 2,5-3kg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zobaczymy co się na wiosnę wykluje i odpowiedź od Rafała, tyle w temacie na wiosnę dam znać na co sie zdecydowałem. EDIT a74 ja tu nie mówię o marce żadnej tylko aby były dobre i wytrzymałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Wsadzaj sobie co chcesz. Ja Ci napisalem co potrafi latac w modelu za 1000euro. Nie lata to sezon a kilka sezonów i to ostro. Wsadz hs125 drogie i kiepskie, ale maja "marke". lepiej kupic model za 200zl i wsadzic serwa za 1k takie samo bezsensowne porownanie na tym forum przewaliło sie juz sporo tematów o serwach dlatego kazdy kupuje jakie mu pasują a ze jakiś mistrzunio lata modelem za 1K eu z chinolami to jego sprawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 W modelu za 1000euro lataja slim wingi corony po 7$ sztuka. Paweł , ja tam nie chcę rozpętać dyskusji, ale ja bym tam nie dał do modelu za tysiaka Euro serw za 7 dolców. Może i one by jakoś pracowały ale w razie W, świadomość że być może przez moje " skąpstwo" model wyciągam z gleby by mnie wkór.... Jestem za tym niech każdy zakłada co mu pasuje, ale pewne "normy" trzeba trzymać ,to tak, jakbyś do Ferrarki wsadził chińskie opony Wanli.... ,da się jeżdzić ? jasne że się da... . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Zrób sobie tabelkę wrzuć dane i będziesz wiedział na co Cie stać, bo takiego doradzania i rozczulania się nad tematem to zejdzie jeszcze na 20 stron. Poniżej przykład jak bym sam dziś miał robić sobie zestaw do latania a nie szpanu to był by raczej ten drugi, dodatkowo przy składaniu Blejzyka można się czegoś nauczyć o budowie i modelu co możne zaowocować na przyszłość. Generalnie możliwości wiele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 EndriuRc Jeśli byś chciał to mam na do sprzedania nowego termika reichard cumulus 2.5m. Ps. Już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi